fredag 11. desember 2015

Fastlege barn

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste.


Fastlege barn

Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Barn under år får samme fastlege som mor når foreldre har felles foreldreansvar og samme adresse. Ved delt omsorg får barnet samme fastlege som den av foreldrene som barnet deler folkeregisteradresse med. Du kan velge en annen fastlege enn din egen for barnet ditt.


Barnet ditt bytter ikke automatisk fastlege selv om du gjør det. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Du kan bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår.


Fastlege barn

Bruk linkene utenfor hvert navn for å bytte fastlege for denne personen. Den av foreldrene med samme folkeregistrerte adresse som barnet, kan foreta fastlegebytte på vegne av barn under år. Det er også mulig å la barna stå utenfor fastlegeordningen. Spørsmål: Kan jeg som har fylt år velge fastlege selv? Svar: Du kan selv velge fastlege det året du fyller år.


Valg av fastlege for barn. Den eller de som har foreldreansvaret velger fastlege for barn under år. Dersom fastlege ikke velges, plasseres barnet på samme liste som den eller de som har foreldreansvaret. Der foreldrene har felles foreldreansvar og samme adresse, plasseres barnet på samme liste som mor.


Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her. Gruppene som har fritak for betaling av egenandel er de samme hos legespesialist som hos fastlege , dersom legespesialisten har avtale om driftstilskudd.


Dersom du går til legespesialist som ikke har avtale om driftstilskud må du betale for hele behandlingen selv. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal. Man har adgang til hvem som er fastlege og medisiner bl. Men journalnotater osv. Fastlegeordningen gjør som oftest at barna har samme fastlege som mor, med mindre man gjør en bevisst endring og søker om ny fastlege til barnet.


Fastlege barn

Her kan du finne fastlegen din, få oversikt over ledige fastleger og bytte fastlege. Barn over år må velge fastlege selv, sier Lislien. Bytte fastlege - Min fastlege.


Fibromyalgi - symptomer og behandling. Det kan også være nyttig å snakke med andre som har daglig kontakt med barnet ditt, slik som fagpersoner i barnehagen eller kontaktlærer på skolen. Anbefalte fastleger.


Fastlege barn

Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Den som har foreldreansvar velger fastlege for barn under år.


Mammaen din kan ringe fastlegetelefonen og bytte fastlege for deg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg