onsdag 2. desember 2015

Ledige leger

Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. En fastleges pasientliste åpnes først når det er blitt ledige plasser. Når pasientlisten åpnes, tas det inn nye innbyggere.


Er det færre enn det på ventelisten, vil lista fortsatt være åpen fram til de plassene er fylt opp.

Finn gode leger , tannleger og andre behandlere. Les andre pasienters vurderinger og del egne erfaringer. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Applications are ongoing and the deadline for consideration as a Spring intern is November 30th. Read more and apply here.


Norge, Sverige eller Danmark? Søk etter ledige stillinger. Klikk her for relaterte linker.

Ahus er et universitetssykehus som innehar de fleste spesialiteter,. Er du ured utadvendt og drives av resultater? Registrer CV og søk ledige stillinger. I vårt jobbsøk finner du ledige stillinger innen ønsket kategori, geografisk plassering eller bransje. Du registrerer en profil som kan gjenbrukes til alle stillinger.


Sjekk ut vårt hjelpesenter eller kontakt oss – vi har fri support. Hjemmelegene kan hjelpe deg med det samme som fastlegen og legevakten. Våre leger er svært erfarne og har med seg godt utstyrte legekofferter for å kunne utføre god diagnostikk og behandling. Når LIS1-legen har takket ja til en stilling, og etiketten er registrert, vil den være synlig i stillingsportalen på alle stillinger legen har søkt.


Det er svært viktig at alle helseforetakene legger inn merkingen før fristen. Spesialistutdanning for leger (LIS). Ny LIS er en kompetanse- og kvalitetsreform som skal styrke kompetansen, øke pasientsikkerheten og etablere gode læringsmiljøer.


Fræna legekontor har leger og turnuslege. Noen ganger har vi også en legestudent som praktiserer hos oss. Vi har sykepleier og flere legesekretærer.


Avdeling Torget har to leger (Pragass Rajavel og Maihanpoor Siddiqi), en helsesekretær og en hjelpepleier. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN.

Etter hvert som de er blitt pålagt stadig nye oppgaver, har gjennomsnittlig listelengde krympet. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. På denne siden legger vi ut ledige vikariat (informasjon fra legekontor om ledige vikariat) og ønskede vikariat (informasjon om leger ledig for vikariat). Vi publiserer dette her på vår hjemmeside fortløpende og du oppretter selv kontakt. Søndeled legekontor.


Dette er en svært viktig del av medisinstudiet hvor teoretiske kunnskaper blir utprøvd i reelle praktiske situasjoner gjennom deltakelse, observasjon, refleksjon og veiledning. Resultatet er fruktbare læringssituasjoner som bidrar til å realisere medisinstudiets hovedmål – å utdanne gode leger. I Tvedestrand er det leger fordelt på legekontor.


Oversikt over legekontorene i Tvedestrand Tjenna legekontor. Leger i Tvedestrand Fastlege. Fastleger på Vegårshei. Fastlegen har plikt til å prioritere innbyggere på egen liste.


Begge er kommunalt ansatt og lokalisert på Helsehuset, sammen med to legesekretærer. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg