fredag 11. desember 2015

Pasienthotellet rikshospitalet

Gebyrfri hotellbooking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Finn pasienthotellet rikshospitalet hvis du ser nå.


Pasienthotellet rikshospitalet

Andre gjester ved hotellet henvises om å bruke parkeringshuset. Hei, har en bestemor som skal ligge hos dere rett før jul. Hun er dårlig til beins og skal inn for undersøkelser av hjertet.


Håper dette er noe som kan tilbys? Eller om noen fra sykehuset evt følger hun? Her vil du kunne få et rolig opphold med nærhet til marka og friluft, men samtidig ha kort vei til sentrum og nyte godt av de mengder av tilbud som finnes der.


Hotellet lider av dårlig rengjøring, det er dyrt og rommene er trange og dårlig utstyrt. Dusjen må stå med fullt trykk i mellom 3-minutter før det begynner å bli varmt. Men aller verst er servicen. Kreft, kronisk myelogen leukemi (KML) kurstilbud til deg som har kronisk myelogen leukemi og dine pårørende. Hotel Montebello ligger i den fredelige bydelen Ullern i Oslo, 5meter fra Montebello t-banestasjon.


Montebello Hotel ligger i direkte tilknytning til Radiumhospitalet og er det offisielle pasienthotellet. Her tilbys lyse, romslige rom med kjøleskap og TV med Internett. Vi har produsert en film om hvordan en pasient opplever å bo på Norlandia Tampere hotel som en del av pasientforløpet ved en operasjon på Tampere Universitetssykehus. Filmen viser også godt tilbudet og fasilitetene vi tilbyr på pasienthotellet.


OSLO: Robin Kåss er sterkt engasjert i saken både som Ap-politiker og lege, og mener dette er en dårlig nyhet. Jeg å min sønn har kjøpt kveldsmat når vi har vært her tidligere å da har vi ikke hatt noe å klage på, men i kveld var det nesten ikke mat på bordet. Pasientene må legge ut 1. Alltid lave priser! Skal du overnatte og trenger hotell i Oslo?


Vi har oversikten over overnattinger og hotell i Oslo. Oversikten inneholder telefonnummer, kart og hjemmesider. Ingen avgifter, ingen påslag - 1 gratis!


Patienthotellet er et attraktivt tilbud til dig, der ønsker et alternativ til en almindelig hospitalsindlæggelse. Parkeringsplasser mot avgifts-’betaling på oppmerkede områder ved UNN HF, Narvik. Frokost og kveldsmat er inkludert i rompris og serveres i pasient-hotellets spisesal.


Lunsj og middag kan kjøpes i sykehusets personal-kantine i 4. Adkomsttorget På Torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt. Petter Stordalen vil redde pasienthotellet på Radiumhospitalet:. Rikshospitalet fra alle de beste reisesidene i ett raskt og effektivt søk. Datteren min skal to dager på sykehus, og fikk et brev i posten hvor det sto at det var reservert rom på pasienthotellet , det var alt som sto. Lurer på dette med mat og sånt jeg da.


Gaustad Hotell er frst og fremst et tilbud til pasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg