mandag 14. desember 2015

E sigarett med nikotin

E sigarett med nikotin

E-sigarett og e -væske med og uten nikotin. Rask levering og kundeservice på Norsk. Sigarett med Nikotin. Har du omsider begynt å tenke på å kutte ut tobakken for godt? Uansett hvilken måte du velger å trappe ned på, enten det er med nikotinplaster, tyggegummi, sugepastiller eller e sigaretter, så er tanken god.


Du som allerede har tatt steget inn i verden av e sigg vet hvilken fantastisk oppfinnelse dette er for de som elsker røyk, men som ikke ønsker å forgifte kroppen unødvendig. E -sigaretter har et batteridrevet varmeelement som ved innånding lager damp av en væske som gjerne kalles e -juice eller e -væske. Oppvarmet damp trekkes inn i munnen og ned i lungene, og spres i lufta omkring. Her finner du et stort utvalg av produkter som gir deg mulighet til å sette sammen den løsningen som passer dine ønsker og behov.


Alle våre produkter er sikkerhetsgodkjente og overholder alle EU standarder. Filtre inneholder matvaregodkjente smaksstoffer. Privatimport av e -juice og e-sigarett med nikotin. Mengden kan ikke overskride måneders forbruk, og det må være til personlig forbruk for røykeavvenning.


Vi har det største utvalget av e -sigaretter i Norden og tilbyr prisgaranti på vape og e -juice. Om du er usikker på hvilken e-sigarett du skal velge, så har vi laget en liten guide som skal gjøre det riktige valget enklere. Nikotin stilner abstinenser og gjør at man kjenner trekkene bedre i halsen. Oppskrift på hvordan man blander nikotin i nikotinfri e -væske finner du her.


Man behøver en nikotinbase (denne er ), en ml-flaske e -væske og en dråpeteller eller pipette. Velkommen til vår norske nettbutikk. Vi satser på å bli best i Norge på e -sigaretter. Den elektroniske sigaretten har utviklet seg mye, og vil fortsatt gjøre dette. E sigaretter er billigere enn vanlige sigaretter.


Du får samme følelse av å inhalere og røyke når du røyker en e sigarett. E -SIGARETTER - DROPP RØYKEN, BEHOLD DAMPEN! Ferdigblandet e sigarett væske med nikotin og uten nikotin. Vi tilbyr den beste væsken i flasker á ml. Når væsken er med nikotin er vi begrenset av lovgivningen til at volumet i flasken ikke overstiger ml.


Du kan kjøpe væske både på vår webshop og kjøpe væske i butikk i Odense, Århus og Hvidovre. Det er også mulig å velge nikotinstyrke helt ned til nikotinfritt. Den produserer en damp eller tåke som visuelt ligner på røyken som produseres ved forbrenning av tobakk.


E sigarett med nikotin

E -Juice som passer til alle e -sigaretter. Prøv noen av våre fantastiske smaker. EQ Cigs, muligens Skandinavias mest populære e -juice! E -juice eller e -væske er den væske du fyller din e-sigarett med for å gi deg damp eller vape, smak og nikotin.


Slik blir salget av e -sigaretter i Norge. Reiser til Sverige for å kjøpe e -sigaretter. Dette skal endres: EU sitt nye tobakksdirektiv trer i kraft også for EØS-lan og salg av damp med nikotin blir dermed lovlig også fra norske butikker. Historien om elektroniske sigaretter.


E sigarett med nikotin

Nettbutikken med merkevarer innen E -sigaretter, dampvæske og tilbehør i Norge, alle varer lagerføres og sendes fra Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg