søndag 20. desember 2015

Sykemelding kiropraktor

En kiropraktor oppfattes tradisjonelt som behandler av ryggplager, men kiropraktorens virkefelt omfatter mye mer enn bare dette. Både gravide, spedbarn, små barn, skolebarn og eldre mennesker kan ha stor nytte av kiropraktikk. Fastlegene står for ca.


Sykemeldinger under en ukes varighet representerer ca. NAV sentralt har uttalt at de ikke ønsker en innbyrdes profesjonsstrid i forhold til sykemelding.

Rogaland Legeforening er skeptiske til å spre sykemeldinger på flere grupper. Henvisning og sykemelding. Utgifter til røntgenundersøkelser, CT og MR som en kiropraktor har rekvirert fra et offentlig sykehus eller et godkjent røntgeninstitutt dekkes, også for pasienter som ikke er henvist fra lege.


Kravet om legehenvisning for å motta refusjon har bortfalt. Kiropraktor fremfor sykmelding – Pasienter som står i fare for å bli sykmeldte bør møte målrettet kompetanse. Dette var beskjeden fra NKF til politikerne under fredagens høring i Stortingets arbeids- og sosialkomite.


Er du syk lenger enn egenmeldingsdagene, må du kontakte lege. Kiropraktor eller manuellterapeut kan sykmelde deg i inntil uker hvis årsaken til at du ikke kan jobbe er plager i muskel og skjelett.

Vanligvis kan sykmeldingen skrives ut tidligst fra den datoen du er hos behandleren. Ta kontakt med oss her. Jeg er usikker, men jeg antar at en kiropraktor kan skrive en slags melding om hva som feiler deg, om det feiler deg noe. Min kiropraktor har sykemeldingsrett og kan henvise deg til røntgen, MR, CT eller andre undersøkelser.


Det er en grunn til at leger ofte henviser til kiropraktorer og jeg vil da anta at kiropraktoren kan skrive en sykemelding hvis tilstanden din tilsier det. God samhandling med din arbeidsgiver og NAV kan bidra til at man kan unngå sykemelding. Har du eller din bedrift forsikring, kan du få store deler eller hele behandlingen dekket hos kiropraktor. På Skedsmo kiropraktorklinikk kan ditt eller din bedrifts forsikringsselskap faktureres direkte uten at du trenger noen utlegg.


Kiropraktorklinikk ved Ørland Sparebank Arena. Kiropraktorer kan sykemelde i opptil uker, hvis dette skulle være nødvendig. Undersøker og behandler plager i muskler og ledd. Den enkelte kiropraktor kan også være behjelpelig med sykemelding og når det gjelder kontakt med det offentlige.


Mange kvinner opplever at bekkenløsningen kan bli så smertefullt at de blir veldig hemmet i hverdagen. Noen klarer ikke heller å gå etter fødselen. Den som sykmelder deg skal alltid vurdere om det er tungtveiende medisinske grunner til at du må være borte fra arbeidet, både første gang du blir sykmeldt og senere. Flere og flere oppsøker kiropraktor for sine plager og landets over 4offentlig godkjente kiropraktorer utfører nå over millioner behandlinger årlig.


Christian Nordgård er utdannet kiropraktor , ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Fysioterapi er et selvstendig teoretisk og praktisk helsefag. Velkommen til Kystklinikken! Her møter du autorisert helsepersonell med tid til å lytte. Vi utfører utredning, behandling og rehabilitering av dine symptomer fra muskel- og skjelettsystemet.


På klinikken tilbyr vi kiropraktikk, fysioterapi og psykomotorisk fysioterapi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg