mandag 21. september 2015

Riga sentrum

Kart over hotell i Riga -området: Finn hotell i Riga på et kart basert på popularitet, pris eller tilgjengelighet, og se TripAdvisors anmeldelser, bilder og tilbud. De fleste tilreisende søker seg til gamlebyen og det historiske sentrum på sitt besøk i Riga. Ibis Riga Centre ligger i Riga sentrum , tvers over gaten fra Riga sentralstasjon og 4meter fra gamlebyen og Den latviske nasjonaloperaen.


Riga sentrum

Very helpful stuff, close to railway and bus terminal, comfortable room, good breakfast. Det finnes utrolig mange interessante museer i sentrum av Riga. Les mer om museer i Riga.


Riga har et pulserende uteliv som kan ta ousten fra de fleste. Hotelltips: Welton Centrum Hotel. Bo midt i sentrum på et ypperlig hotell som har alt av fasiliteter du trenger for en herlig weekend i Riga.


Denne trappeoppgangen er et vakkert eksempel på den naturpregede ornamentikken som er typisk for Art Nouveau. Ting å gjøre i Riga : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Riga , Latvia på TripAdvisor. Middelalderbygninger er godt bevart i gamlebyen (det historiske sentrum ), og. Det er billig å fly til Riga.


En årsak er kort avstand og at det er flere flyselskaper som har reiser dit. Flyreisen til Riga. Bli kjent i Riga Riga kan virke noe kaotisk og røff. Byen ligger i Rigabukten, ved munningen av elven Daugava.


Riga sentrum

Riga dekker et areal på 30km², og har en beliggenhet på en til ti meter over havet, på en flat slette av sand. Latvias nasjonalforsamling Saeima, regjering og president holder også til her. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Med et nettverk av trange middelaldergater, smug og torg vil en gåtur i gamlebyen gi deg en fin opplevelse. Gamlebyen er det naturlige midtpunkt for turister i Riga. Om sommeren derimot, blomstrer parkene, og folkelivet yrer frem.


Riga sentrum

Om du i tillegg skal kombinere turen til Riga med reiser litt utenfor sentrum , er det nok greit at det er godt og varmt. Her finnes noen av de vakreste middelalderbygningene i Riga. Museer: Riga har omlag større og mindre museer. Noen av dem er lokale og spesielle, mens andre er nasjonale museer for Latvia. Riga er Baltikums Paris og hovedstaden i Latvia.


Museet for utenlandsk kunst ligger i Riga slott, residensen til presidenten. Hvis en ønsker å ta taxi koster dette rundt 1kroner og tar ca minutter. Buss nummer går ofte fra flyplassen til sentralstasjonen og koster Lat. Kolonna SPA er det nyeste dag-SPA i Riga. Det ligger i øverste etasje av varehuset Galerija Centers i gamlebyen.


Riga sentrum

Riga tilbyr en shopping opplevelse som tilfredstiller de fleste. Byen er i hurtig vekst og det åpnes stadig nye butikker og kjøpesentre i sentrum for å tilfredstille alle turistene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg