fredag 11. september 2015

Barn i gøteborg

Välkommen till The Barn. Resultatet blev The Barn – en restaurang som serverar vällagad amerikansk mat gjord på noga utvalda råvaror. Barna får fort øye på både pariserhjulet og berg- og dalbanene og vil nær garantert kreve at du tar turen om dere ikke allerede har planlegt det. Men slapp av, det er absolutt verdt turen, også for de voksen.


The BARN , Göteborg: Se 9objektive anmeldelser av The BARN , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr.

Utendørs finner du den virkelig store lekeplassen Plikta, med noe for barn i alle aldre. Litt eldre barn vil elske Aeoroseum med masse tøffe fly, eller Sjöfartsmuseet hvor man kan styre sin egen båt. For familier som liker aktivitet så kan man leie sykkel, ta en skjærgårdstur eller en selsafari.


Ting å gjøre i Göteborg: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Det er en stor offentlig park med gratis dyrehage (stort sett nordiske dyr). Det fine med Slottskogen er barnas zoo.


Der kan barna ri på hest og få komme inn til gårsdyrene og klappe de.

Barnens Göteborg Familjevänliga aktiviteter och sevärdheter. Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Välj och vraka bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg och experimentella Universeum. På Alfons Åbergs Kulturhus kan de små komme tett på Alfons og leke, tulle, klatre og oppdage i et hus fylt av gøyale greier.


De fleste barn kjenner godt til Albert Åberg (som han heter på norsk) – Gunilla Bergströms litterære figur som bor sammen med pappaen sin og den oppdiktede vennen Skybert. Vel fremme rakk vi lite mer enn å spise før det var sovetid for Thelma. Det var da jeg forstod hvorfor mammaen var så ivrig på å ta seg av hotellbestillingen.


Reserver ditt Hotell i Göteborg online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book hotell, leilighet eller villa.


Inntil avslag - bestill i dag! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Dette er en grønn møteplass og et vakkert friluftsområde som passer perfekt på solrike dager.

Har du barn i reisefølget, vil de storkose seg på den store lekeplassen som heter Plikta. Hvis du er på jakt etter det optimale reisemålet til familieferien, bør du vurdere Göteborg. Her vil du finne et spennende utvalg av familieaktiviteter for barn i alle aldre.


Göteborg er Sveriges nest største by og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård du aldri har sett maken til! GØTEBORG (VG) Gråtende tar mannen tak i politimannen og spør om sønnen hans er blant de levende. Disse anbefalingene er til restauranter av ulik karakter, stil og prisnivå.


Gøteborg -brannen: Leter etter barn og venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg