onsdag 9. september 2015

Fiske retter

Fiske retter

Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester.


Fisk er en fantastisk råvare som kan brukes til mye. Prøv ut nye måter å tilberede og servere fisken på. Hva med sushi eller en pokesalat?


Ovnsbakt laks, hjemmelaget fiskegrateng eller fiskesuppe? Her finner du middagstips med fisk som passer både voksne og barn. Fisk og skaldyr er velegnede som forretter såvel som i hovedretter. Vi har udviklet en lang række fiskeopskrifter, bl. Helsteking av fisk er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles.


Med sausen vi foreslår og det deilig tilbehøret er det garantert en opplevelse. Klassiske norske retter. I Norge har vi mange tradisjonelle retter som nytes både til fest og hverdags.


Disse rettene er ofte svært enkle, og det er vanlig at fårekjøtt eller fisk spiller en sentral rolle. Norges nasjonalrett er kåret av folket, og de fleste mener at fårikål fortjener denne tittelen. Lakseburger med ingefær- og wasabiertepuré av Aicha Bouhlou Jeg er opptatt av gode råvarer, og et enkelt variert kjøkken. Min tanke er at det ikke skal være vanskelig å lage lekre og velsmakende retter. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett.


Fiske retter

Noe for enhver smak. Mere end 5lækre opskrifter på fisk og fiskeretter , grøntsagsretter og kødretter. Hyse er en nydelig fisk som vi burde spise mer av.


I hvert fall bør du slå til hver gang du kommer over den i fiskedisken. Den er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Om du ønsker mer trøkk, kan du bruke sterk paprika i tillegg.


Fiske retter

I pulverform eller som ajvar fra glass. Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus.


Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Brimi liker å blande hvit og rød fisk når han lager fiskegryte, men bruk den fisken du liker. Denne enkle gryta lages uten fiskekraft, men med en base basert på vin, fløte og vann. Som for fiske etter makrellstørje og kveite med klips, brukes løse forsyn som klipses på lina i ønsket mellomrom.


Krokene egnes enten mens du setter fra et magasin, eller forsynene ligger ferdigegnet anføttes i en kasse. Ved haling, tas alle forsyn - med og uten fisk - av lina. Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.


Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Findus leverer frossen mat av flere slag - torsk og annen fisk , grønnsaker, ferdigretter og bakst. Fellesnevneren er høy kvalitet og gode råvarer.


Det kan dog til tider være svært, at finde ud af hvilken fisk der skal være en del af måltidet, samt hvordan den skal tilberedes. Vi har derfor samlet en række opskrifter med fisk , som vil inspirere dig til gode smagsoplevelser ved aftensmaden og andre anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg