torsdag 24. september 2015

Kondomer gratis

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer.


Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden. Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom.

Målgruppe og utdeling av gratis kondomer. Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400. Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten. Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt.


Levering innen en uke fra du bekrefter bestillingen. Alt er helt gratis. Gratis : Ungdom kan også få gratis kondomer hos utekontakter, på helsestasjoner for ungdom og i skolehelsetjenesten, eller du kan få det tilsendt hjem i posten.


Beställ gratis kondomer , levereras direkt i brevlådan. Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid. Alle bestillinger leveres alltid diskré. Det er ikke noe på emballasjen som avslører innholdet, og det står ikke noe på pakken som har med kondomer å gjøre.


Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger. Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. Kondom er foreløpig det eneste prevensjonsmiddel som menn kan bruke.


Effektiviteten hos begge kjønn kan bedres med god opplæring og oppfordring til bruk. Det kan også være en fordel å oppfordre unge gutter til å øve på å bruke kondom før samleiedebuten. London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner. Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider.


Kondomer kan bestilles på gratiskondomer.

Dette er et lavterskeltilbud som markedsføres primært blant målgruppene, men som er åpent og gratis for alle uansett alder. Det er grenser for hvor mange pakker med kondomer du kan få gratis : - Private personer kan bestille én ny konvolutt med kondomer , med eller stykker, hver 14. Carlsen til Dinside.


Diskré innpakking Enten du vil ha varene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking. Kul att du hittat hit! Tryck på köp nedan för att lägga en gratis kondommix med kondomer i din varukorg.


Du får även med en del nya och spännande glidmedel :) Det blir inte billigare än gratis ! Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg