mandag 28. september 2015

Enkel hverdagsmat

Enkel hverdagsmat

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag?


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime. Det må bli spagetti bolognese med tunfisk. Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke.


Denne oppskriften er utrolig enkel å huske da det skal være 2gram av alle de tre ingrediensene og den skal stekes på 2grader. Silje har plukket blåbær og med hjelp av mormoren bakt denne to ganger i sommer og den var så utrolig god. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på.


Enkel hverdagsmat

Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Enkel , kjapp og delikat salat som passer utmerket som tilbehør til et uttall middagsretter, grillmat eller til lunsj.


Her kan man enkelt tilsette litt ristede pinjekjerner, valnøtter eller litt bønner for variasjon. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Det betyr at 3-havrelomper i matpakken vil dekke anbefalt dagsbehov fra Helsedirektoratet for kostfiber for voksne kvinner og menn.


Enkel hverdagsmat

Slik lager du kjapp og billig hverdagsmat. Med rødbetburgere kan du lett slenge sammen en kjøttfri middag til én. Hverdagsmat og oppskrifter på hverdagsmat er veldig populært på nettsidene. Og hjemme er det også flest hverdager.


Pastamiddager er alltid populære og pasta med røkelaks er enkel og smaksrik hverdagsmat. Crème fraîche gjør sausen ekstra frisk og god. Denne lagde min Farmor i sin tid. Sylten holder seg dager i kjøleskap. Dette er en oppskrift på en kjempegod sylte, som er enkel å lage.


Enkel hverdagsmat

Les mer Ribbesylte – Enkel oppskrift på kjempegod SYLTE laget av ribbe slik min Farmor laget den. Enkel og sunn hverdagsmat Vi har dilla på omeletter. De er enkle å lage og du kan lett bruke alle restene i kjøleskapet som fyll. Vi har samlet flere herlige oppskrifter på omeletter, der det er lagt vekt på smaken og som har mindre kalorier. Alle veganmisjonens oppskrifter er helt gratis og til bruk for alle.


Her kommer ukens menyforslag fra arkivet. Sunne pannekaker er en røre med fullkornsmel og havregryn, som gir deg pannekaker som er mye bedre for kroppen – og langt mer mettende enn vanlig pannekaker. Endelig en hverdagskokebok med enkel mat stappfull av riktige byggeklosser (Berits navn på viktige næringsstoffer) - og humor! Bra godt er en samling med hverdagsmåltider som inneholder alle de byggeklossene som Berit Nordstrand mener kroppen og hodet ditt trenger. Det er det beste bidraget i kampen mot halvfabrikata og ferdigmat jeg har sett på mange år, antakeligvis noensinne.


Vi kan raskt bli enige om at hverdagsmat er mat man ikke serverer i helgene. Men, der stopper også vår konsensus om hverdagsmat. For noen spiser bacalao på en tirsdag. Og andre spiser carbonara i helgene.


Når jeg nå skal sette opp noen regler om hva som kan betraktes som hverdagsmat er de subjektive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg