fredag 4. september 2015

Hjelp mot hoste

Velkommen til Kensaq. Finn hjelp mot hoste i dag! Hoste i form av både slim- og tørrhoste kan gjøre at man ikke får sove når man skal det.


Hjelp mot hoste

Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. Mange sverger til varm melk eller te med honning – eller vann med sitron og ingefær. Ingefær er et velkjent verktøy i kampen mot forkjølelse. I tillegg har ingefær anti-inflammatoriske egenskaper.


Prøv å lag en enkel te ved å rive litt fersk ingefær i kokende vann, og smake til med honning og sitron. Hvitløk Hvitløk har mange fantastiske egenskaper, og kan hjelpe mot både hoste og bronkitt i følge Remedy Daily. En rekke tilstander kan gi hoste som symptom. Blant annet infeksjoner og obstruktive.


Hoste , kløe i halsen, mer slimproduksjon og tung pust er vanlige reaksjoner på røyking som de fleste får etter en tid. Hvor fort disse symptomene kommer varierer fra person til person fordi det varierer hvor sårbar man er for skadene røyken gir. Her finner du en oversikt over ulike grunner til at barn hoster, og en rekke tiltak mot hoste hos barn. Oftest vil dette være tørrhoste.


Det vil si at det ikke er noe slim som kommer opp ved hosten. Røykere har ofte en mer eller mindre permanent hoste som følge av vedvarende irritasjonstilstand i luftveiene (kronisk bronkitt), men også ikke-røykere kan ha kronisk hoste. Hoste er oftest ufarlig og skal vanligvis ikke behandles. Dersom du tar legemidler og tror hosten forårsakes av dem, for eksempel ACE-hemmere (legemiddel mot høyt blodtrykk).


Dersom du gjentatte ganger får hoste om natten, eller etter fysisk anstrengelse. Dersom du har et lite barn som har en gjøende eller svært plagsom hoste. Dette kan være et tegn på astma. Søk etter hjelp mot hoste på den nye KensaQ. Har du langvarig hoste uten noen innlysende årsak bør du oppsøke lege.


Hoster du opp blo har pusteproblemer, har høy feber kombinert med hoste eller hoste kombinert med sterke smerter skal du alltid undersøkes av lege, understreker Thune. Sørg for å drikke nok væske. Ifølge Øie er hoste en av kroppens forsvarsmekanismer, blant annet mot bakterier som kan forårsake lungebetennelse.


Hun forklarer at atypiske lungebetennelser, som mykoplasmalungebetennelse og klamydialungebetennelse, ofte kan resultere i tørrhoste. Så varmes den forsiktig opp og drikkes lunken. Den anvendes også ved katarr i luftveiene, mage og tarm, og ved magesår. Knuste blad kan hjelpe mot insektstikk. Teen brukes også som gurglevann.


Sjokolade mot hoste og tørrhoste er et kjerringråd flere har sverget til, ofte med den antakelsen at sjokoladen er med å legge et belegg i halsen som hindrer irritasjon og følgende hoste. Det kan også hjelpe mot vedvarende hoste ! Det er det britiske helsemagasinet New Scientist som skriver om de hyggelige forskningsresultatene som kommer fra en britisk studie. Den konkluderer med at stoffet theobromine, som finnes i kakao og mørk sjokolade, er mer effektivt enn hostesaft. Studien hadde 1deltagere i 2-18-årsalderen, som alle hadde hoste som hadde vart i mindre enn en uke.


Disse ble tilfeldig fordelt til tre behandlingsgrupper. En gruppe fikk behandling med honning, en gruppe fikk narremiddel som smakte honning, og en gruppe fikk ikke noe mot hosten. Bare barn med moderat forstyrrende hoste fikk delta i studien.


Drikk rikelig hvis du er plaget av hoste , gjerne mer enn liter daglig. Urte-teer er det beste du kan bruke ved hoste fordi du kombinerer mye varm væske, noe som i seg selv er hostedempende og slimløsende, med hoste - og irritasjonsdempende urter. Vårt forslag for å bli kvitt hoste og slim er å forsøke å bruke naturlige, hjemmelagde ingefærplaster istedet for å ta hostemedisiner.


Honning og ingefærplaster! Enkelte ganger skyldes hoste en sykdom som kan eller må behandles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg