onsdag 9. september 2015

Styrketreningsprogram nybegynner

Nettbutikken for deg som trener. Vårt fokus er styrketrening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær.


Hundrevis av varer med gode tilbud. Velg 1-øvelser for hver muskelgruppe (se nedenfor) og gjør 1-sett med 8-repetisjoner av hver øvelse. Etter det kan du legge på mer vekt og eventuelt redusere repetisjonsantall.


Noen ganger skyldes det at du faktisk ikke prøver. Som nybegynner – eller viderekommen for den saks skyld – er det ikke alltid ting går som planlagt. Andre ganger er det fordi du rett og slett ikke skjønner hva du gjør feil.


Mann eller kvinne, kroppsbygger eller slanker, denne planen vil få deg nærmere målet ditt. De aller fleste uten treningserfaring stiller seg de samme spørsmålene: Hvor mange ganger i uken må jeg trene? Et godt treningsprogram er viktig for å få systematikk og progresjon i treningen.


Det er dessuten viktig å endre litt på treningsopplegget fra tid til annen for å utfordre kroppen på nye måter for ikke å stagnere. Nettleseren din er utdatert. Et godt styrketreningsprogram er gull verdt hvis du ønsker å få en flott og muskuløs kropp. På denne siden har vi samlet alle våre styrketreningsprogrammer, og vi har garantert et for deg.


Er du for eksempel på jakt etter et styrketreningsprogram for løpere? Eller kanskje et HIIT- styrketreningsprogram ? Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr.


Et styrketreningsprogram bør omfatte øvelser for de store muskelgruppene i bein, armer, mage, skulder og ryggmuskulatur. Begynn alltid med lett oppvarming i 10–minutter. Musklene bør være gode og varme når du skal ta i. Like lite som du trenger å knekke nøtter med slegge, trenger du å trene masse sett til utmattelse når du er nybegynner. Lørdag og søndag er også hviledager. Eventuelt kan du hvile lørdag hvorpå programsyklusen re-startes søndag.


Og husk: Få i deg næring umiddelbart etter trening! Vi mener at jentene fortjener sitt eget treningsprogram. Jenter har ofte andre målsetninger enn guttene, som for eksempel sterkere og strammere beinmuskulatur, sterk kjerne og definert muskulatur. Baseøvelser er regnet for å være de viktigste øvelsene i et styrkeprogram. Disse øvelsene er effektive fordi de tar for seg flere muskelgrupper av gangen og man kan bruke mindre tid på å få trent hele kroppen.


En nybegynner (ca 0-6mnd seriøs trening) skal trene såkalte “pyramider” på alt. Du som har lyst å begynne med styrketrening blir sikkert overveldet av alle de forskjellige programmene du finner på nettet. Her presenterer vi et enkelt program som vi anbefaler alle å starte på for å danne et solid fundament for videre utvikling. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme.


Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg