tirsdag 22. september 2015

Bilstol best i test 2018

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Laveste Pris i Norske NettButikker? Best av alt er det at den er så lett å montere og den romslige sitteflaten som gjør at den kan brukes lenge. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon. Babystol (0-kg), R44: RECARO Privia vurderes som beste base-modell festet med isofix av Forbrukerrådet, og er anbefalt av AMS. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Det er svært lav risiko for feilbruk.


Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken. Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk. Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med høye karakterer i alle kategorier. Småbarnstolen Britax Swingfix oppnår supre resultater, men det første airbag-barnesetet imponerer ikke.


Ti barneseter kvalifiserer seg for våre topplister, mens tre modeller svikter fullstendig. Modell: Når du har lest deg frem til hvilken type du skal kjøpe, er det på tide å finne ut hvilke modeller som har gjort det best i test. Svaret får du ved å klikke på boksene under.


Bilstol best i test 2018

Da vil du få opp tabeller som gir deg oversikt over de aller beste modellene som er testet innenfor hver klasse og type. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen , som Britax Max Way og Axkid Minikid. Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Fremovervendte småbarnstoler er ikke tatt med i tabellen, da Forbrukerrådet ikke anbefaler slike. Plus Test : Svensk test som kun tester bakovervendte småbarnstoler for nakkebelastning ved frontkollisjon. En av disse bilene er årets beste bilkjøp. Juryen i Årets beste bilkjøp har plukket ut sine ti finalister. Tre helelektriske, tre ladbare hybrider, en tradisjonell hybri to helfossile og én hydrogenbil.


Og selv om Trygg Trafikk altså helst forholder seg til Plus Testen , vet de at mange foreldre også velger bilstoler som kommer godt ut i ADAC og ICRT sin test. Derfor er det bra med bakovervendt bilstol i toppen – forhåpentligvis velger enda flere bakovervendt bilstol også til de litt større barna, sier Henske. Det norske nettmagasinet Test. De har ikke utført testene selv, men henter informasjon fra eksterne tester og setter det sammen ved å regne ut ulike testresultater på en poengskala fra til 100. Deretter finner de gjennomsnittssummen for hvert produkt.


Best i test ble Cybex Sirona M, mens det forovervendte Recaro Monza Nova IS er testens klare taper med svært dårlig sikkerhet i en frontkollisjon. I en frontkollisjon beskytter bakovervendte seter buk og nakke. Sitter barnet forovervendt, kan kollisjonskreftene være direkte dødelige. Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. I vårt test av bilstolar utgår vi från hur stolen är att använda.


Kan bilstolen enkelt monteras, hur stora barn ryms och hur väl fungerar internselen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg