onsdag 2. september 2015

Amerikanske pannekake

Hjemmelagde amerikanske pannekaker er perfekte til frokost og lunsj så vel som til middag. Snu dem forsiktig når begynner å stivne på overflaten. Pannekakene skal være gyllenbrune og luftige.


Legg pannekakene på en tallerken og hold dem varme under et klede til alle er stekt. Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake.

Enkel oppskrift på tykke, amerikanske pannekaker. De er små og tykke og passer til det meste. Amerikanske pannekaker serveres nystekte med lønnesirup og friske bær.


Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler. Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel!


De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Pisk lett sammen kulturmelk, smør og egg. Bland sammen mel, natron, sukker og salt i en annen bolle. Hell melkeblandingen over i melblandingen og rør så vidt sammen.


Må ikke røres for mye! Ha litt olje i en stekepanne. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Stek pannekakene litt tykke.


Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende.


Jeg snakker av erfaring. De vanligste ingrediensene er hvetemel , salt , melk og egg. Tradisjonelt nytes pannekaken med sukker , kanel , blåbærsyltetøy eller bacon som middagsrett , men den kan også nytes som dessert , da gjerne sammen med pisket krem og multer.

USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup! Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær. Prøv disse sunne og velsmakende pannekakene fulle av energi. I stedet for å dra på laundrymat eller Nighthawk diner, hvor du uansett må stå i minutters kø på søndager så kan du lage dem selv.


Bestiller du amerikanske pannekaker på restaurant er det vanlig å få 3-pannekaker i en stabel. Sjekk hvordan du lager amerikanske pannekaker og hva som smaker ekstra godt til. Små, tykke og uimotståelig gode! Lag amerikanske pannekaker til en forandring.


Tykke og smakfulle med godt smør og sirup,. Tilsett halvparten av melken. Ha i mel og rør til en jevn røre. Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør.


Søte pannekaker, grove pannekaker, langpannekaker, amerikanske pannekaker, crepes, bananpannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg