onsdag 16. september 2015

Dyrepark i danmark

Hvordan kommer man fra Danmark til Dyreparken? Tag færgen fra Hirtshals direkte til Kristiansand. Med bil tager det kun minutter fra havnen i Kristiansand centrum til Dyreparken.


Tager du fly fra København, tager det kun en time fra Kastrup til Kjevik lufthavn, og derefter minutter i bil til Parken. GIVSKUD ZOO, midt i Jylland - km fra Legoland i Billund. En gjennomført dyrepark som ligger bare en halvtimes kjøring fra fergene i Hirtshals og Frederikshavn, og derfor et naturlig stopp for barnefamilier på biltur i Danmark.

På små stier i en hyggelig park kan man rusle mellom aper, bjørner og elefanter. Dyrehager og akvarier i Danmark : Se anmeldelser og bilder av dyrehager og akvarier i Danmark , Europa på TripAdvisor. I Djurslands store dyrepark møder du dyr fra kontinenter i naturskønne omgivelser.


Læs mere om Ree Park Safari her! Danmark byr på mange forskjellige typer av zoologiske hager. I Danmark er der rig mulighed for at se på dyr, både i naturen og i zoologiske haver. Du kan besøge Danmarks dyreparker eller tage på safari i Ree Park eller Knuthenborg for en helt speciel oplevelse for hele familien.


Aalborg Zoo, Jyllands største dyrepark , er i motsetning til mange andre danske dyreparker, åpen hele året.

Dette gir de besøkende en unik mulighet vinterstid til å oppleve isbjørn i sitt rette element, og mer eksotiske dyr i ukjente omgivelser med snø som nærmeste nabo. Dyrepark , Rimso: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Dyrepark i Rimso, Danmark på TripAdvisor. En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker. Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa.


Masse av opphold med høy rabatt. Feriehus i Danmark - Én søking - alle byråer. Book hotell i Danmark. Stort utvalg og lave priser. Kristiansand Dyrepark , ofte bare kalt Dyreparken, er en kombinert dyre- og fornøyelsespark utenfor Kristiansand i Vest-Agder, ved grensen til Lillesand.


Parken har utviklet seg til å bli den nest mest besøkte turistattraksjonen i Norge etter Holmenkollen. Hvor kan du se på dyr i Danmark ? Grafisk oversigt over danmarks dyreparker, fugleparker, terrarier og akvarier, samt zoologiske haver. Her får du tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark. Et sikkert hit for børnefamilien er en tur i zoologisk have eller en dyrepark.


Her kan børnene komme helt tæt på dyrene. I Bamses Värld bys ungene på massevis av moro og aktiviteter som er basert på den berømte tegneseriefiguren Bamse.

Kolmårdens dyrepark er et sted en gjerne bruker flere dager på, og vi tipper du scorer ekstra høyt hos barna dersom familien innkvarterer seg på parkens Villmarkshotell med spa og bad. Vi er på bilferie og har nå kommet til Givskud i Danmark hvor vi har netter. Og har vært ganger i det som ble kalt Løveparken tidligere. Vi kjørte litt bil igjennom, stoppet på enkelte plasser og gikk å så på dyr. Men disse Bison dyrene måtte vi kjøre og se fra bilen, da de gikk fritt ute.


Givskud Zoo er en dyrepark ved landsbyen Givskud i Jylland i Danmark. Parken, som kanskje er bedre kjent som Løveparken, ble grunnlagt den 12. Jacob Hansen, er spesiell fordi man her kan kjøre gjennom innhegningene i sine egne biler og dermed komme tett innpå dyrene. Tag familien med på udflugt i Skandinavisk dyrepark på Djursland og få en oplevelse med dyr, der har det vildt. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på!


Som dyrepasser bør du ha kunnskap om og stor interesse for dyr. Du må ha et godt lag med dyr, og et ønske om at dyrene skal trives. Du må kunne sette deg inn i dyrenes atfer og jobbe med dem slik at det gir resultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg