fredag 4. september 2015

Kjøp kondomer

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Kjøp kondomer

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Shop for Scandinavian brands.


Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Kjøp Kondomer Online. Billige kondomer , de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking.


Vi har kondomer for alle størrelser, form og smak! Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. Når du kjøper kondomer , er det viktig at du velger den helt rette størrelse.


Men hvilken størrelse passer egentilg for deg? Det finnes massevis av muligheter og de forskjellige produkter har typisk en størrelsesguide du kan ta utgangspunkt i. Kondomer ble ansett som en trussel mot ekteskapet og familien, og en årsak til at prostitusjon ble opprettholdt. Kondomene ble billigere, tynnere og mer elastiske. Som ny kunde kan du kjøpe kondomer for bare kr.


Kjøp kondomer

Velg ETT av de ovennevnte produktene (Korte produktbeskrivelser finner nedenfor). Du må være innlogget for å kunne benytte tilbudet. Durex, RFSU, NJC og Protex. Vi har et bredt utvalg av størrelser og typer i store og små pakker. Velg mellom helt tynne kondomer som nesten ikke merkes, de litt tykkere for ekstra sikkerhet, og ribbed kondomer med riller som øker stimulasjonen for begge parter.


Derfor kan det være lurt å vite omkretsen på din penis i erigert tilstan når du skal kjøpe nye kondomer. Mange tror det handler om lengden, men tykkelsen er faktisk enda viktigere. Verken avsender eller emballasje avslører at du har kjøpt kondomer. Det står heller ikke noe avslørende på kontoutskriften din hvis du betaler med kort. Enten du velger faktura eller kort, pakkes ordren din samme dag.


Kjøp kondomer

Dette gjelder bestillinger som foretas før 15. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema. Hallo, ble nesten nektet å kjøpe kondomer på butikken i dag.


Er år gammel, men er det noen aldersgrense på å kjøpe kondomer ? Damen i kassen Nektet nesten først å selge dem til meg og spurte om jeg er gammel nok til å kjøpe sånt, og det virket ikke som om hun spøkte heller, for hun var alvorlig en stund. Hvor kan man kjøpe kondomer uten at det er kleint, å kjøpe kondomer i butikken klarer jeg bare ikke å gjøre. Jeg vet man kan bestille på nett og at det kommer i skjult innpakning, men jeg bor i et kollektiv så man oppdages da og.


Skulle ønske det fantes en bortgjemt automat eller lignende, hvor k. Blå profil, 5på kiwi. Grå pakke med blått bilde av en helt vanlig gjennomsnitts kondom. Ikke noe flaut å kjøpe.


Hadde en som kjøpte med kø på 7-stykk (jeg 16-år butikkmedarbeider) måtte gå og hente en blå pakke med vanlige kondomer fordi han ville ikke ha de røde Cho-san.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg