onsdag 2. september 2015

Ryggtrening hjemme

Finn ryggtrening hjemme hvis du ser nå. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Ryggtrening er viktig for rygghelsen, og dermed for livskvaliteten.


Her får du syv øvelser som utfordrer mange av ryggens muskler og deres funksjoner. Les også: Hjelper pilates mot ryggsmerter? Ryggmusklene er såkalte anti-gravitasjonsmuskler som skal holde reisverket, skjelettet ditt, oppreist hele dagen – hele livet. Hele programmet kan du fint gjøre hjemme uten annet utstyr enn det du finner i stua.


Sterk rygg på minutter: Ett grunnprogram for deg som vil ha mindre smerter i ryggen. Til disse øvelsene bruker du din egen kroppsvekt, og velger selv hvor mange repetisjoner du vil ta. Dette er en meget effektiv øvelse. Her er det hovedsakelig mage og dyp ryggmuskulatur som jobber. Tren crossfit hjemme.


Hvis du vil drive med crossfit, er det mest nærliggende å gå på treningssenteret og delta på en gruppetime med crossfit-øvelser. Det høres jo enkelt og greit ut, men det kan være vanskelig å komme seg av gårde. Heldigvis kan du fint trene crossfit effektivt hjemme på stuegulvet. Rygghev eller sittende roing med strikk er øvelser du kan gjøre hvor som helst og når som helst, enten du er hjemme eller på treningssenteret.


Programmet går ut på å trene overkroppen på minutter to ganger i uken, lite? Følger du dette programmet som beskrevet så garanterer vi fremgang. Ryggens muskulatur brukes mye i dagliglivet og er viktig for at kroppen vår skal fungere best mulig. Vi gir deg øvelser for en sterkere rygg. Her gir personlig trener Chris Andre Bernardino fra Nettoglett oss enkle øvelser av som vi kan gjennomføre hjemme i vår egen stue, og som styrker viktig muskulatur i mage og rygg, også kjent.


Ryggtrening hjemme

Ryggen en en kroppsdel som ofte blir neglisjert. Da spesielt korsryggen. Som medlem på Driv trener du alltid med en trener eller med et treningsopplegg treneren din har laget spesielt til deg. Ligg på ryggen med bøyde ben og føttene i bakken. Spenn nedre del av magen, og løft bekkenet til du ligger på skulderbladene.


Smerter i korsryggen er en tilstand som de fleste av oss vil oppleve i løpet av livet. Her presenteres enkle øvelser som du kan gjennomføre for å forebygge og redusere smertene. Det finnes en rekke øvelser du kan gjøre for trening av rygg hjemme.


Disse fester man som regel på dørkarmen. I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste tredemøller, crosstrainere og andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. Har du smerter i ryggen?


De fleste tilfeller av ryggstivheter kan forbedres ved hjelp av enkle øvelser. For å unngå ryggsmerter er det viktig å styrke muskulaturen rundt mage og rygg. Avsluttende ord om ryggtrening. En sterk rygg gir deg en sunn og god holdning som gjør at også fremsiden kommer mer til sin rett.


Kjør deg skikkelig ut med disse ryggøvelsene og se deg selv i speilet etterpå. Jo, framsiden av overkroppen ser mye bedre ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg