tirsdag 22. september 2015

Italiensk pizza fyll

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Her får du kokkenes beste pizzatips! Dagbladet): Sprø skorpe, gyllenstekt ost og herlig fyll på toppen. For veldig mange nordmenn er hjemmelaget pizza en obligatorisk og etterlengtet del av.


Så enkelt og så utrolig godt.

Denne oppskiften er beregnet for å lage pizzaer. Med akkurat passe tynn, sprø bunn – og helt perfekt fyll oppå. Det er jo nettopp det som er med italiensk pizza. Det er så enkelt at det er helt genialt, og så enkelt at selv en turistsjappe ved en forblåst strand på Sardinia kan gi deg en helt nydelige matopplevelse.


Her finner du oppskrift på italiensk bunn. Dra osten utover helt ut i kantene. Her har du den beste oppskriften på hjemmelaget italiensk pizzadeig.


PIzzadeigen er lett å jobbe med og gir en tynn og luftig pizza. Ha på ønsket fyll ,.

Pizza er deilig kosemat, og denne er en tidløs klassiker med hjemmelaget fyll av tomatsaus, kjøttdeig og basilikum. Tynn, sprø bunn, enkel tomatsaus, spekeskinke, oliven og mozzarella. Italiensk pizza med parmaskinke. Det er mye som kalles pizza , men det er ingenting som kan måle seg med ekte italiensk pizza bakt i steinovn. Legg på ønsket fyll.


Osten skal ligge under fyllet over tomatsausen. Siden har det blitt mer pizza. Mye italiensk pizza , gjerne i Napoli.


Og det er den italienske, napolitanske pizzaen han serverer på restaurantene sine. Og som han gjerne lærer oss hvordan vi kan lage hjemme - Må man følge noen særlige regler hvis man skal klare å lage ekte italiensk pizza hjemme? Man må bruke riktig mel.


Til en stor langpanne- pizza bruker vi: glass Chunky salsa underst. Pizza med mozzarella og chorizo En tynn italiensk pizza med en klassisk kombinasjon av myk, fersk mozzarella og skarp chorizo. Topping velger du selv, min favoritt for tiden er kombinasjonen (rå) salsiccia, gorgonzola og granateplekjerner.


Senere ble lørdagspizza gjerne servert hos min venninne Wibeke på lørdagskvelder. Den inneholdt både tomatketsjup og grillpølsebiter, og var fortreffelig mat å fortære mens vi satt benket rundt TV’n og så Falcon Crest. Lørdagspizza må ikke forveksles med italiensk pizza med tynn bunn.


Alle våre pizzaer blir stekt i steinovn noe som sikrer deg ekstremt sprø pizza. Sausen kan brukes til pasta og andre retter du trenger en god tomatbasert saus til.

Pizza er opprinnelig en italiensk rett, og består som regel av en hvetebunn og ulike typer fyll. I dag har retten spredt seg til resten av verden. Det å lage pizzabunner er enkelt.


De kan og fryses, og da tas opp senere når man trenger de. Vi lagde flere bunner og brukte forskjellig fyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg