onsdag 23. september 2015

Kule kostymer

Kule kostymer og tilbehør - Se utvalget og bestill ditt favorittkostyme her! Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Vi har de kuleste kostymene.


Her finner du Temashops kuleste kostymer ! By på deg selv i et kostyme fra Temashop.

Du og en kamerat kan også kle dere ut i morsomme par- kostymer – slå dere løs som Egg og Bacon eller Tetris-brikker! De oppblåsbare kostymene våre er alltid populære, selv om enhjørninger nok er mer søte enn skumle. Og vi har selvfølgelig halloweenklær til barn også – alt fra kule prinsesser til minivampyrer og skjeletter! Trygg Handel med Rask Levering! Skru tiden tilbake til 80-tallet og ta på deg grilldressen.


Spre glede neste gang du kler deg ut og velg et av våre morsomme kostymer ! Tenk utenfor boksen og dukk opp som Tetriskloss, eller hvorfor ikke bacon? Jeg mener, alle liker jo bacon – du kommer til å bli kveldens høydepunkt! Våre kule karnevalskostymer er valget for deg som vil skille deg ut!

Morsomme klær slår jo alltid. Vi elsker å kle oss ut! Noen måneder er fokuset på kostymer større enn andre som f. TUSENVIS AV KOSTYMER OG PARTYTILBEHØR! Bla i varegruppe menyen under til venstre, eller benytt søkefeltet øverst og trykk ENTER! Skriv inn stikkord f. Cowboy, Abba, Disco, tall, Pirat, Toga, Strømper, Hansker, Tenner og så videre og du vil få relevante treff på det du søker etter.


Inspirasjon til kostymer. Her har du noen tips til inspirasjon: Slengbukser og noe med frynser gjør at du blir som tatt rett ut av hippie-tidens Woodstock. En rutete skjorte, tversoversløyfe og briller er det du trenger for å kle deg som en. Skal de yngste kle seg ut? Da har du kommet til riktig sted.


Kjøp på Norges gadgetmekka! Karnevalsklær - CoolStuff. Du kan lage fine kostymer med ting du har i skapet. Her får du seks billige og raske varianter som garantert vil skille seg ut og vekke oppsikt. Halloween- kostymer trenger ikke koste mange penger.


Foruten kostymer , har vi alle mulige accessoirer som du kan trenge for å fullbyrde din rolle eller karakter. Med kostymer fra oss kommer du til å bli festens midtpunkt og kan kanskje til og med ta med deg en pris hjem for beste kostyme.

Vi tilbyr et stort utvalg kostymer til vosksne og barn i alle aldre og størrelser med rask levering. Det er altså mange spennende utkledning til barn og velge mellom, så du er garantert til å finne noe som lillegutten (eller lillejenten) kommer til å like. Noe av barnekostymene vi tilbyr, består av mange ulike kule dyr, som krokodille, løve, elefant og mange flere.


Kle opp den vordende bruden eller brudgommen i morsomt tilbehør eller hva med noen kule fotorekvisitter til festens fotoshoot. En flaggermus i flyturen er en vakker ting, spesielt når du vurderer at de egentlig ikke kan se hvor de skal. Mange mennesker kan ikke se skjønnheten i en flaggermus fordi de bare er redd for dem. Fordi moro er ikke begrenset til spesielle størrelser og vi vil vise deg ekstra store kostymer som du kan finne i vår katalog på nett.


Ideelle XXL eller XXXL kostymer for å transformere deg om til den du ønsker på neste kostymefest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg