fredag 25. september 2015

Poteter i mikrobølgeovn

På NetOnNet har vi mikrobølgeovner med god kapasitet og smarte funksjoner! La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Mikrobølgeovn Poteter kan og kokes i mikroen.


Du legger potetene i en form med lokk over. Ha gjerne i litt vann.

Du må beregne ca minutter pr middels stor potet med full styrke, avhengig av type ovn. Mikroen inntok kjøkkenet en gang på 80-tallet, og har blitt et must for mange siden da. Den er perfekt for å tilberede Fjordland-middagen, varme middagsrester, poppe popcorn elle tine frosne kyllingfileter.


For å få blanke, sprø poteter kan du pensle skallet med litt olje. Sett de hule potetene og fatet med potetmassen tilbake i ovnen på 180°C (varmluft) eller 200°C (vanlig stekeovn), steketid - min. Unngå mikrobølgeovn til denne stekingen, selv om du kanskje bakte potetene der. Potetene får ikke sprø skorpe i mikrobølgeovnen.


Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer.

Med denne bakeposen kan du tilbered bakte poteter med perfekt resultat hver gang. Enklere blir det ikke. Du slipper å bruke aluminiumsfolie. Posen rommer 1-poteter avhengig av størrelse. Bakepotet-posen skal kun benyttes i mikrobølge-ovn , da den kan være brannfarlig ved bruk i stekeovn.


Bakeposen fungerer også utmerket til baking av. Men en kan bruke mikro`n til å lage mat fra bunn av også. Tidene kan variere litt, avhengig av type ovn, og mengde mikrobølger som sendes ut. Ja jeg synes enkelte grønnsaker blir bedre. Dette fungerer kjempe bra.


Her er en rask leksjon om hvordan du kan koke poteter i mikrobølgeovn. Det er også stor for de varme sommermånedene når du ikke vil slå på komfyren eller ovnen. Med denne metoden kan lett lage bakt potet når det er mange til middag, helt uten stress. Direkte fra eget lager til lavpris.


Poteter tar nærmere minutter å koke i vann, men i mikroen er det gjort på 5-minutter ca, og smaken er den samme! Hvor lenge grønnsakene skal stå i mikroen avhenger av mengden.

Tradisjonell mikrobølgeovn til en god pris. Her er det snakk om en enkel modell med en svært tradisjonelt utseende i en nøytral, hvit farge. De aller fleste husstander er i dag i besittelse av en mikrobølgeovn. Det har for mange nesten blitt utenkelig å varme opp mat eller koke poteter uten denne hendige lille kjøkkenhjelperen, og det finnes et hav at matvarer på markedet i dag som er spesiallaget for å tilberedes i mikrobølgeovnen.


Ta en stor potet eller to små – eller så mye som passer. Jeg pleier ikke å skrelle poteten, når skallet er så tynt og rent som her så er det like greit å ikke skrelle den. Sendt inn av: Morten Tangerås Ingredienser. Vask potetene godt, det er viktig.


Legg potetene i en ildfast form med lokk over. Prikk potetene med en gaffel. Stort utvalg av av mikrobølgeovn som dekker de fleste behov! Bakt potet smaker veldig godt som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, men også som egen rett når du har lyst på noe ekstra eller skal lage en liten snack til kveldskosen.


Finn din mikrobølgeovn her. Cottage Cheese er sunt og lett, og passer veldig godt å ha i poteten. Lime, hakket rød chili og litt søt chilisaus setter en ekstra spiss på smaken.


Denne oppskriften på fløtegratinerte poteter med løk, fløte og hvitløk smaker nydelig og passer til både biff og fisk. Men den kan også være en middag i seg selv ved å blande inn andre grønnsaker. Praktisk kanne til tilbereding, oppvarming, oppbevaring og servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg