tirsdag 29. september 2015

Psykisk helse og rus

Men kongressen retter seg også mot områdene oppvekst, skole, arbeid og bolig. ROP-feltet engasjerer mange fagfolk på den ene. Motiverende intervju (MI) Overvekt og fedme. Rus og avhengighet.


Sosial ulikhet i helse. Svangerskap, fødsel og barsel.

Pakkeforløp for psykisk helse og rus. En rekke undersøkelser både i Norge og andre land viser at alvorlig psykisk syke svært ofte har rusproblemer. Og omvendt, at mennesker som er avhengig av alkohol eller narkotiske stoffer svært ofte er psykisk syke.


Samtidig slår forskning fast at behandlingen av rusavhengighet og psykisk sykdom blir mer effektiv når den ses i sammenheng. Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse. På dagtid er telefonen alltid bemannet. Ved akutt selvmordsfare kan fastlege og legevakt kontaktes.


Brukerrådets viktigste oppgave er å være med på å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet innen psykisk helsetjeneste og rus. Kontaktinformasjon kommer.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Spesialisthelsetjenesten skal støtte opp om arbeidet i kommunene og gi tilbud om utredning og behandling av mer alvorlige tilstander. Finn laveste nettpris her. Gir tjenester til mennesker over år med problemer knyttet til rus og psykisk helse.


Arbeider i ambulante team, og kan besøkes på Nodelan. På disse sidene gir vi deg informasjon om kommunens tilbud til deg med rus - og psykiske helseplager, og til deg som er pårørende. Tilbudet ved rus - og psykisk helsetjeneste er for alle som bor eller oppholder seg i Ås kommune, og som er over år. Er du under år, kan du kontakte helsestasjonen for ungdom for å få hjelp.


Mer informasjon finnes på nettsidene til Helsedirektoratet- pakkeforløp for psykisk helse og rus , eller på helsenorge. I Sarpsborg kommune kan Virksomhet kompetansesenter rus og psykisk helse kontaktes for nærmere informasjon om pakkeforløp psykisk helse og rus. Kommunalt psykisk helsearbeid skal ha fokus på at mennesket i størst mulig grad skal kunne mestre sitt eget liv og oppleve verdighet.


Oppfølgingstjeneste psykisk helse og rus Formål med tjenesten. Du trenger ikke henvisning. Psykisk helse og rustjenester i Ringsaker kommune gir tilbud om inntil fire samtaler med ansatte i enhet for psykisk helse og rus. Virksomheten psykisk helse - og avhengighet har flere omsorgsboliger med heldøgns bemanning.


Boligene er for voksne med langvarige psykiske vansker, rusutfordringer og store omsorgsbehov.

Det gis individuelt tilpasset oppfølging til den enkelte beboer, og det legges vekt på å fremme bedringsprosesser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg