torsdag 3. september 2015

Magnetmaling jotun

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Magnetmaling jotun

Synes du det hadde vært fint med en oppslagstavle på veggen til huskelapper, barnas tegninger og andre hyggelige ting? Magneter festes da til underlaget. Først tre strøk med magnetmaling. Dessverre ble det så ruglete at det ikke ble pent da jeg malte med tavlemaling over.


Det endte med at jeg helsparklet veggen med et tynt lag, slik at sparkelmassen fylte ut mellom ruglene. Deretter malte jeg faktisk med Jotun Pure Color som ga en mye finere overflate enn tavlemalingen jeg brukte først. De fleste malerforhandlere selger overmalbar magnetmaling. Men det er svært vanskelig å få et bra resultat. Jeg hadde ikke gjort det igjen.


Magnetmaling jotun

Fin under fototapet eller tavlemaling. Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Kjøp på nett eller i butikk. Glem alt du vet om tradisjonell maling. Malingen gjør at du kan henge dekorasjoner og magneter rett på veggen.


Med magnetmaling kan du nemlig lage din egen oppslagstavle, akkurat der du selv ønsker. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Noen som har malt med tavle og magnetmaling ? Agnete Forumet er livet.


Flere av de største produsentene, blant annet Beckers og Flügger har også magnetmaling eller -grunning du kan dekke deler av veggen med før du maler over. Merk at det her er viktig å følge bruksanvisningen nøye for hvor mye maling som skal brukes per kvadratmeter for at magnetene skal få godt nok feste. Liberon Ring Fjerner og Lakkfornyer 1ml. Forarbeid: Underlaget skal være fast, rent og tørt. Blanke, harde flater nedmattes mekanisk eller med Jotun Kraftvask.


Forbehandling: Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter montering med strøk Visir Oljegrunning. Nytt treverk som har stått ubehandlet i mer enn uker rengjøres med Jotun Husvask og stålbørstes. Verktøyet vaskes med Jotun Penselrens og vann straks etter bruk. Etterbehandling: Områder spesielt utsatt for slitasje, fukt og hyppig rengjøring må etterbehandles med egnet lakk. Ved strøk Lady Pure Nature Interiørbeis anbefales både ny Trestjerners Tregulvlakk og Trestjerners Klarlakk fra Scanox som toppstrøk.


Skab effekt med tavlemaling og magnetmaling Hos DecoFarver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg