fredag 18. september 2015

Bambus klær til barn

Unike klær til norske forhold. Små turer er også store. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken.


Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet. Dette er barnas store favoritt og står på ønskelisten både til bursdag og jul. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Designet for velvære og trivsel til han, henne, barna.


Gunstig for sensitiv hud. Klær laget av viskose av bambus er veldig myke. Hvis man selv opplever at det er mer behagelig for huden enn bomull, er det et godt argument for å bruke det, sier Hart. Ikke klar over feilmerking.


Bambus klær til barn

Kirsten Ellingsen er gründer og designer i Troll Collection, et norsk firma som produserer klær til barn. Det er ikke tillatt etter norsk lov å selge klær som ikke har fibermerking, og det er selvsagt heller ikke lov å selge klær som ikke følger forskriften om fibermerking. Likevel har markedet for såkalt bambus nærmest eksplodert, med en rekke leverandører som selger til baby og barn , og innen undertøy. Ull er ypperlig innerst mot kroppen så og si hele året!


Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt. I tillegg til klær i ren ull, har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Barn De små er de viktigste personene i livene våre, og vi i Tufte ønsker å være en trygg følgesvenn for dem gjennom hele barndommen. Myke og komfortable klær perfekte for aktivitet inne og ute.


Dette sammen med at planten er naturlig antibakteriell fører til at det ikke benyttes kunstgjødsel eller sprøytemidler ved produksjon av bambus. Velkommen til Tufte sin nettbutikk! Tufte selger komfortable klær til dame, herre og barn. Dessuten har vi bærekraftige klær - ta en titt da vel! Superundertøy, t-skjorte, pyjamas pysj, luer, buff for barn.


Basisplagg med klassiske rene linjer. Miljøvennlige kløfri klær - undertøy og sengetøy i mykeste bambus viskose. Akkurat som ull er bambus nemlig både svetteabsorberende og har god pustekapasitet, noe som jo er den perfekte oppskriften på klær som skal brukes som innerste lag.


Bambus klær til barn

Derfor vil du raskt legge merke til at bambus ofte brukes i lange underbukser, undertøy, sokker og andre plagg som ikke skal klistre seg til kroppen når man svetter. Barneklær laget av bambus viskose og økologisk bomull blir fort favoritten til de små, du vil bli overrasket over hvor mykt det føles. Badaboom har siden vi startet vært opptatt av slow fashion og ønsket om en endring i moteindustrien. Ved å bruke bambus råmateriale som grunnlag for produksjon av klær av høy kvalitet med tidløst og klassisk design er dette vårt bidrag til en motvekt mot fast fashion. Tronebu bambus longs barn 1-- Outlet Tilbudspris 4- Vanlig pris 19- 4- Tronebu bambus longs er en supermyk og svært komfortabel longs med god stretch.


Lunheim bambus heldress til barn er en myk og komfortabel dress med god stretch. Plagget er laget i et strikket materiale av bambusviskose, og er spesielt utviklet for helårsbruk. Vi har et stort utvalg av babyklær og barneklær laget av bambus. Klær i bambus har en rekke unike kvaliteter. Men best av alt er den fantastiske myke kvaliteten som føles som silke!


Bambus klær til barn

Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn. Bambusviskose er miljø- og klimavennlig. Vi fører kvalitetsmerker som. Joha trøye av ull og bambus.


Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg