onsdag 23. september 2015

Baby uke 34

Baby uke 34

Check out For The Baby. Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Når du er gravid i uke veier barnet over kilo! De fleste barn som føses etter uke klarer pustingen bra og trener ikke ligge i kuvøse. Alt om hva som skjer når du er gravid i uke 34.


Se video som viser hvordan det er å være gravid i uke 34. Barn i magen Din baby Kvinneguiden. Ved uker er det helt greit å føde også på små fødeavdelinger i distriktene.


Er du i uke , kan det hende at en forsøker å stoppe fødselen – slik at kvinnen kan rekke å komme seg til en større fødeavdeling for å føde. Nederst på siden finner du video om hvordan det er å være gravid i denne uken , samt oversikt over de andre artiklene i serien Gravid - uke for uke. Nå kan hodet feste seg. Når babyen sparker, kan du kanskje se foten helt tydelig gjennom mageskinnet. Babyen er omtrent centimeter lang og veier kilo.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Uke begynner mandag 17. Et viktig tiltak ved for tidlig fødsel er å gi mor medisin (kortisonbehandling) som kan gi økt modning av lungefunksjonen til barnet.


Det anbefales at den gravide får kortisoninjeksjoner dersom fødselen starter før uke 34. Det gis to injeksjoner med ca. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Tåneglene når nå tåspissene. Om du kunne plassert fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg om den.


Baby uke 34

Navlestrengen er rundt en halv meter lang og mellom én og to centimeter i diameter. Veier 8-kilo. Nå er babyen omtrent centimeter lang og veier ca. Immunforsvaret forberedes til livet utenfor livmoren, og antistoffer fra deg passerer til barnet via morkaken. Du går fortsatt opp i vekt, omtrent et halvt kilo i uken.


Da er vi fremme i uke , og det er bare seks uker igjen. Det kan føles som en evighet når du venter og lengter etter å få kroppen din tilbake. Av og til kan man lure på om de kvinnene som sier bare seks uker igjen, noensinne har vært gravide selv. Kan ikke se noen gruppe for uke , så lager like gjerne en selv!


Ivrig Nick - Alder - PP - B - EL - IKM (B står for barn nr dere prøver på) Gi beskjed så skal jeg oppdatere så fort jeg kan Gjerne gi beskjed hvis dere endrer nick, så får jeg oppdatert det også på lista Jeg liker posten deres når dere er lagt til i gruppen. Fosteret er nå uker gammelt. Den lille legger nå på seg rundt 2gram i uken , og immunforsvaret forbereder seg på livet utenfor livmoren.


Det føles helt utrolig, tenk at jeg plutselig har kommet så langt tross alle tanker om annet. For nøyaktig uker siden satt jeg på fødepoliklinikken og fikk høre at det ville bli en bratt oppoverbakke å skulle komme til uke 34. Skulle en fødsel starte vil ikke sykehuset forsøke å stoppe fødsel. Hvis tvil, ville jeg insistert på å bli henvist til UL. Det er en epoke å komme forbi uke 34.


Baby uke 34

Skal selv på det i neste uke. Fikk beskjed på fødselsforberedende at de på sykehuset ikke er glad for uforberedte setefødsler, så de er keene på oppfølging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg