torsdag 10. september 2015

Skumle gåter

Nedenfor finner du et stort utvalg morsomme norske gåter. Her vil du finne trøndergåter, gåter om nordlendinger og andre etniske raser fra Norge. Vi har samlet de beste norske gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Og mens jeg står der og grubler, skjer det skumle : Personen i kassa forteller meg hva koden min er!


Hva er det du sier? Hvordan kunne dette skje? Hvilken informasjon satt butikkdamen med? Alle spekulasjoner er velkomne. En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia.


Når de kommer tilbake er det kun fire i båten. Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Synes du det er morsomt å utfordre de små grå med vanskelige gåter ? Da er denne siden noe for deg. Her har vi samlet mange vanskelige gåter som får garantert får deg til å tenke så det knaker. Hos familien Mørk har faren og sønnen Jørgen, bursdag på samme dag.


Skumle gåter

Derfor feirer alltid familien en stor bursdagsfest. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Subterms Nyeste humor. Trending Hot Delinger 10.


Klikk på pilene for å se flere gåter. For å se andre kategorier som kan være passende for barn, vennligst besøk hva er jeg gåter. Forberedelser er viktig for halloween party! Inviter gjerne noen gjester til å hjelpe deg med å sette opp dekorasjonene, det kan være veldig morsomt! Dekorer med for eksempel store og små gresskar, oransje og sorte lys og oransje og sorte ballonger.


Skumle gåter

Du får også kjøpt mange skumle Halloween dekorasjoner i leketøysbutikker. Dette nettstedet inneholder en samling av gåter , spill og annen hjernetrim. Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Disse gåtene skal kunne løses ved å tenke logisk.


Dette er en blanding av enkle og vanskelige. Pressen dekker overfallene tett og blåser opp frykten slik at byens innbyggere er på panikkens rand. Den kan også leses som en kode, der hver bokstav står for et siffer – og da har man å gjøre med en addisjon. Deaths of Dutch Students.


Lisanne Froon og Kris Kremers farvel til familien de var vertskap på under den lenge planlagte turen til Panama, og dro med familiehunden for en Gå en stund langs vulkanen Baru. Leter du etter gåter for barn? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna. Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for? Så jeg kan få testet han skikkelig.


Samtale om at skumle ord ikke bare er adjektiv, men også verb og substantiv. Adjektiv: gammel, knirkete Verb: å hyle, å skjelve Substantiv: en skygge, et skjelett 3. Bilde som inspirasjon og skriveramme som støtte Nå skal dere få se et hus. Et bilde av et skummelt hus blir vist på smartboarden. Tenk deg at du MÅ gå forbi dette huset.


Vitser for barn: Hahaha! Barn elsker vitser, visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn, de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg