torsdag 5. juni 2014

Baby uke 28

Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Gravid uke symptomer. Kroppen din gjør seg klar til amming. Du har kanskje merket at brystene dine er blitt litt større, og at det noen ganger lekker litt fra dem?


Noen opplever at lakenet blir vått om natta, eller at det plutselig begynner å lekke mens de hører babygråt. Bruk en god BH, eventuelt med ammeinnlegg.

Er du gravid i uke ? Les om hva som skjer med fostret i uke samt hvordan din kropp utvikles. Les også om gravidsymptom du lider av når du er gravid i uke 28. Alt om graviditeten i uke 28. En vanlig lørdags morgen lå jeg i sengen da det kjentes som en ballong sprakk mellom beina mine, og det kom masse vann. Fra sjuende måned avhenger veksten av evnen til å produsere insulin.


Insulin gjør at sukker fra blodet kan trenge inn i fettcellene, og når sukkeret har kommet inn i cellene, stimulerer insulinen stoffskiftet slik at det produseres proteiner og sukker. På denne måten bidrar insulinet til at det bygges opp litt kroppsfett. Dermed blir barnets kropp stadig rundere.

Barnet ditt har mer enn. Se video som viser hvordan det er å være gravid i uke 28. Dette er første uke i 3. Vanligvis kommer den største vektøkningen i uke til , for så å avta noe i 3. Men for enkelte kommer den største vektøkningen i siste trimester.


Man gir litt opp, orker ikke å passe på vekten. Det får bli som det blir. Les mer om vektøkning i denne artikkelen. Nå er du inne i det siste trimesteret! Når du er gravid i uke så kan barnets hjerne kontrollere pustingen.


I uke har du sannsynligvis vondt i ryggen og åreknuter har kanskje begynt å synes på bena. Sjekk hva som har skjedd med barnets utvikling den siste uken. De fine hårene er helt hvite siden de ikke har noen pigmenter enda. Halvveis i svangerskapet begynner fosteret å ta til seg (drikke) og ta opp (absorbere) store mengder av fostervæsken.


Under de siste 2-månedene av svangerskapet nærmer magetarmfunksjonen seg den som en normal nyfødt baby har. Frem til da dannes kontinuerlig små mengder mekonium i fordøyelseskanalen som i sin tur bæsjes ut i. Denne injeksjonen vil hindre at kroppen din produserer antistoffer mot babyens blodlegemer som kan ha kommet over i ditt blodomløp. Spedbarn som fødes etter uke 3 klarer seg som regel fint.


De kan ha bruk for noen flere dager på sykehuset, men vil på lengre sikt ha like gode helseutsikter som barn født rundt termin.

Disse barna må ligge lenger på sykehuset. Den gjennomsnittlige vektøkningen videre er ca. Kontakten blir mer intensiv og føles nærmere. Hvis du gir magen et puff, kan barnet sparke igjen. Fra uke er overlevningssjansene med intensivbehandling gode.


Overlevningen har blant annet med barnets lungemodning å gjøre. Ved truende førtidsbyrde kan behandlingen forhindre verkarbeid og forløsning i visse fall. Kvinnen kan da gis kortison som påskynder lungemodningen. N er det blitt en god og lubben baby der inne.


Uke : Brystene dine begynner gjre seg klare til amming, og du kan kanskje presse ut litt. N m vi regne andre trimester som forbigtt, og jeg er n godt inne i uke av graviditeten. Denne uken, hvis du setter et skarpt lys mot magen, kan barnet pne ynene og snu seg.


Hei hei gutten min ble født i uke , mnd for tidlig. Når smiler de sånn på ordentlig? Når kan jeg starte med tynn grøt? Kan jeg forvente at han ser på meg, og smiler av noe jeg gjør?


Staff notices army man crying inside the airport and decides to take matter into their own hands. Har dette noe å si? Kan denne sprøyten skade baby på en eller annen måte?


Jeg er negativ og baby er positiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg