tirsdag 3. juni 2014

Gynekologisk konsultasjon

Gynekologisk konsultasjon

Spesialisten vil gjerne foreta gynekologisk undersøkelse, innvendig ultralydundersøkelse og eventuelt ta blodprøver, celleprøve eller vevsprøve. Bestill en konsultasjonstime hos Nimo sin gynekolog Sunniva – du trenger ikke henvisning og det er kort ventetid. En slik time inkluderer celleprøve, ultraly eventuell innsetting av spiral og diverse andre tester – og varer i omtrent minutter. Kan man gjennomføre gynekologisk undersøkelse under menstruasjonen.


Det er generelt ikke noe problem å gjennomføre gynekologisk konsultasjon og gynekologisk undersøkelse med ultralyd selv om man har menstruasjonen. Dersom man skal ta celleprøve er det derimot en fordel om man utfører denne etter at blødningen er over. Ved en enkel gynekologisk undersøkelse kan legen ta en livmorhalsprøve av deg. Gynekologisk rutineundersøkelse anbefales hvert 3. Konsultasjon hos en gynekonebærer ofte gynekologisk undersøkelse og innvendig ultralyd-undersøkelse.


Dersom man tar celleprøve kombineres dette gjerne med en mer generell gynekologisk undersøkelse. Hva skjer under en konsultasjon ? Hvis du ikke har vært hos gynekolog på Hinnaklinikken før vil du først bli bedt om å fylle ut et skjema med relevant helseinformasjon. Vi setter oss ned og snakker sammen om det som er aktuelt i forhold til dine eventuelle plager og behov og det du ellers trenger informasjon om. Vi tar imot pasienter som henvises fra fastlege eller legevakt. En lege vurderer henvisningen og bestemmer hvilken prioritet den skal ha.


Gynekologisk konsultasjon

Ventetiden vil avhenge av hvorvidt legen har vurdert at henvisningen haster eller ikke. Når du kommer til en planlagt time, skal du registrere deg i en selvinnsjekkautomat. Automatene finner du i vestibylen.


Når du har fått beskjed om hvilke ventesone du skal til, skal du gå dit og vente der til du blir hentet. Kvinner med vannlatingsproblemer blir utredet og behandlet hos oss. Poliklinikken har en egen dagenhet for cellegiftbehandling til pasienter med gynekologisk kreft. En konsultasjon tar som regel – minutter.


Gynekologisk konsultasjon

Welcome to iVF Riga. This site uses cookies to improve user experience and optimize its performance. Tidligere pasienter fra praksis på Linderud betaler redusert pris for konsultasjon m ultralyd. Undersøkelsen gjøres med innvendig ultralyd som gir god oversikt over livmor og eggstokker. Artemis gynekologiske senter er en gynekologisk privatklinikk med privatpraktiserende gynekolog, jordmor og biolog.


Vi tilbyr tjenester innen gynekologi, svangerskap og svangerskapsomsorg, familieplanlegging og andrologi. En gynekologisk undersøkelse innebærer utredning av kvinnens kjønnsorganer. For mange kvinner kan en slik utredning virke skremmende. Hos oss finner du både kvinnelige og mannlige gynekologer med lang erfaring, slik at du skal føle deg komfortabel under undersøkelsen.


Gynekologisk konsultasjon

Velkommen til konsultasjon i nye lokaler hos Forusakuttens Stavanger-avdeling. Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse. Jeg holder til sentralt i Stavanger, i etasjen over vaktapoteket. Det er samme pris for video- konsultasjon og skriftlig e- konsultasjon , som for fremmøte på legekontoret.


På tredje konsultasjon vil man undersøke hvordan fosteret og livmoren vokser. Denne undersøkelsen gjøres ved hver konsultasjon fra og med uke 24. I tillegg lyttes det til fosterets hjertelyd og det noteres på helsekortet om du kjenner liv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg