torsdag 5. juni 2014

Kondom størrelser

Kondom størrelser

Stort utvalg av kondomer hos Luxplus. Du kan handle Trygt og Enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Hvis du har tilgang til en skriver, kan du måle din penis for å finne riktig størrelse ved hjelp av måleverktøyet FitKit eller bruk størrelsestabellen nedenfor for å finne din bredde- og lengdekode. Her er alle kondomer basert på rotenes størrelse.


For å få kondomens omkrets, blir den angitte bredden multiplisert med to (mm tilsvarer en omkrets på mm). På samme måte som at ikke alle menn er bygget likt, er heller ikke kondomer. Med vores kondom størrelsesguide undgår du problemer som disse, da guiden vil hjælpe dig til at vælge kondomer der passer perfekt til dig. Det er tykkelsen der bestemmer størrelsen. En vigtig pointe når du vælger kondom er, at det er tykkelsen og ikke længden, der afgør størrelsen.


Penismålebånd hjelper deg å velge riktig kondom. Her er målebåndet som hjelper deg til å finne et kondom som passer for deg. For, tro ikke at det er lengden som teller – det nemlig. Her finner du kondomer i flere varianter og størrelser - både små og store. Kjøp billige kondomer på nett på Mecindo.


Kondom størrelser

Diskret og hurtig levering! Ligesom hver mand ikke er bygget ens, gælder det samme for kondomer. En blandet pakke med forskjellige størrelser - Den perfekte kondompakken dersom du ikke er sikker på hva som er rett for deg. Sådan måler du, hvilken størrelse der er rigtig. Penis skal være stiv, når du måler.


Kondomers størrelse har intet med længden at gøre. Brug et målebånd til at finde omkredsen i centimeter. Dette kondomet er spesialdesignet for økt nytelse, samtidig som det er like sikkert som andre kondom. Kommer i standard størrelse , og kan brukes av de fleste menn. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel.


Kondom størrelser

For sikker sex anbefaler vi i Vitusapotek at du benytter kondom under seksuelle aktiviteter. Det forhindrer spredning av smittsomme kjønnssykdommer. I vårt utvalg kan du velge blant kondomer i ulike størrelser og tykkelser, for optimal nytelse og sikkerhet. Dersom du er allergisk mot lateks, tilbyr vi også lateksfrie kondomer.


For at finde den rette kondom - størrelse , skal du bruge omkredsen af dit lem. Den lettese måde at gøre det, er ved hjælp af en penis måler eller et målebån og mål omkredsen ved penisroden. Husk på at kondomets omkreds skal være en smule mindre end omkredsen af dit lem. Brystene mine har ulik størrelse.


Hvordan finner jeg riktig størrelse på g-strengen? Vet ikke om jeg bruker riktig BH. Hvor kan du se kondom størrelsen på produkterne?


Alle kondomer her på hjemmesiden, har angivet kondom størrelse i produkt beskrivelsen. Med en kondom som passer skal du nesten ikke merke kondomen. Det kan kanskje være lokkende å ta en annen størrelse enn den du burde ha, men gjør deg selv en tjeneste og velg rett størrelse. Vær nøye med å ikke ta en for stor størrelse som risikerer å gli av så slipper du holde kondomen på plass og du har et problem mindre.


Kondom størrelser

Hvilket kondom skal du velge? Du er ikke alene hvis du lurer på hvilket kondom som passer deg best. Vi på Kondomtorget tilbyr mange forskjellige sorter og vi bruker å si at vi har noe for enhver størrelse form og smak.


Vi anbefaler at du prøver deg frem og finner en som passer til deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg