tirsdag 17. juni 2014

Øreverk kjerringråd

Praktisk otoskop for hjemmebruk. Lar deg lyse og se inn i ørene. Og dette særlig for barn og spedbarn. Her får du både konvensjonelle tips (som man like gjerne kunne fått fra legen sin) og kjerringråd som kan hjelpe! Jeg er en jente på snart år, og jeg har hatt øreverk ganske mange ganger.


Øreverk kjerringråd

Hvis det ikke går over etter et par dager eller hvis det er veldig ille så drar vi ofte til legen. Fortsettelse av kommentarer fra side om Øreverk. Jentaskrev: Jeg har fått øreverk nå, fikk det for noen timer siden. Jeg prøvde og varme opp matolje og ta det på en bomullsdott og legge i øret.


Det lindra faktisk. Ja, jeg har ikke kjempe vondt, men litt vondt. Kunne noen gitt meg ett kjerringråd nå? Jeg har hatt litt varme på det (varmeflaske) og det hjalp litt, men smertene kommer tilbake.


Hva skal jeg gjøre? Anonym skrev: Jeg vokste opp med å ha øreverk mer eller mindre hele tiden føltes det som. Hos en liten baby f. Vond hals kan lindres med enkle grep. Ofte kommer det i forbindelse med forkjølelse eller influensa. Da er det godt å vite at det finnes kjerringråd mot.


BRENT: Solen kan gjøre uhelbredelig skade på huden din. Olivenolje mot øreverk Øreverk kan være fryktelig vondt, og kanskje spesielt for barn. Er naturmedisin og kjerringråd.


Olivenolje psoriasis Rengjøring ryggplager salt Sitron Sukker sår Tannkrem te Urin vann velvære vepsebol vorter Værtegn. Endelig en rynkekrem som virker. De gamle hadde også en sterk tro på ulla.


Noen trodde mest på svart ull. De fleste holdt seg likevel til grå ull. Høsten er her og vinteren kommer raskt. Vi har mange som kommer til oss fordi de har vondt i ørene, og ørebetennelse er en vanlig årsak.


Øreverk kjerringråd

Barnet blir ørebarn etter en mellomørebetennelse. For at barnet ditt skal komme inn under definisjonen ørebarn, må det ha minst tre eller flere akutte ørebetennelser over en seks måneders periode, eller minst fire akutte i løpet av året, forteller lege Berset. Nå har jeg ikke hatt øreverk på mange år!


Kamille virker godt mot betennelse. Skvis den litt, så lindrer saften smertene. En del kjerringråd hvertfall. Som regel skyldes øreverk virus og det må bare gå sin gang.


Men om han får veldig høy feber eller ikke er bedre om 3-dager ville jeg gått til legen, da kan det være bakterier og han trenger antibiotika. Skikkelig vondt er det, masse godt bedring til han. Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget. Sykdommen kan skyldes virus eller bakterier. Halsen og det ene øret mitt har ikke vært helt godt på et par dager nå.


Vet jeg skulle ha gjort noe når problemene oppsto men jeg er av oppfattningen av at jeg må se om det går over av seg selv til neste dag først. Les mer på apotek1. Kjerringråd mot øreverk. Reverk - Et kjerringrd Et rd mot reverk er dryppe noen drper matolje p en bomullsdott og putte den inn i det ret som gjr vondt.


Siden torsdag, og i natt (natt til sndag) vknet jeg av reverk i det ene ret. Rebetennelse kan effektivt behandles ved finhakke lk, samle lkbitene i et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg