mandag 2. juni 2014

Carena kobbe

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Oppgradert for økt maksvekt på kg. Lett å brette i løpet av noen få sekunder. Veldig lett design, kun kg.

Les tester og omtaler før du kjøper. Punkteringsfrie gummihjul – Fjæring på for- og bakhjul – Ikke avtakbare hjul – Svingbare forhjul, 3grader (ikke låsbare) – Brems – Fempunktssele – Justerbar. Kjempe god trille som er enkel å legge sammen og som blir super liten sammenslått. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Nå godkjent for kg. På et par sekunder legges den sammen og blir liten nok til å slenge opp på skulderen og bære med seg, alt for å forenkle på reisen. Du använder sedan knapparna på handtaget och trycker först in den stora knappen på baksidan med tummen, trycker in den lilla knappen å sidan med pekfingret samtidigt som du trycker in den stora knappen med resten av fingrarna.


Sett rakt från sidan så ser man också bättre den exakta vinkeln på ryggstödet (7).

Oppbevaringspose må du kjøpe separat. Vognen egner seg godt i bymiljøer, på shopping og til å ha med på reiser. På ett par sekunder fälls den ihop och blir liten nog att slänga upp på axeln och bära med sig. Praktisk og lett å slå sammen til kompakt størrelse. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Det är en prisvärd vagn och som gjord för att resa med barn. Den är lätt att köra och är både stabil och tålig. Du kan vika ihop den med en hand vilket är smidigt med ett barn i famnen.


Et irritasjonsmoment når vi skal bære med oss vognen, er at selve kalesjen fort blir hengende og slenge litt om du ikke fester den med borrelåsstroppen som er tilgjengelig. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Selene justeres gjennom hull i ryggen som på veldig mange andre vogner.


Norges beste søkemotor for shopping. Shoppingsøket for deg som skal handle på nettet. Our goal is to give you great value for your money. Enhandshopfällning.


Auto-lock som gör att vagnen låser sig när den fälls ihop.

I vort sortiment findes en lang række forskellige, funktionelle produkter til nyfødte babyer og børn. Vagnen funkar ypperligt i stadsmiljö, för shopping och under resor. Specs: Justerbart styre, Justerbart. Sammenlign og finn den billigste prisen på carena.


Kobbe Sofa by Highland Dunes. Verkkokaupastamme Lekmer. Carenan, joka tarjoaa klassista skandinaavista muotoilua, taattua turvallisuutta ja korkeaa laatua järkevään hintaan.


Meiltä löydät Carenan kävelytuolin 6? Tutustu valikoimaamme ja tilaa käytännölliset tuotteet vastasyntyneille ja alle kg painaville lapsille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg