fredag 20. juni 2014

Taco ingredienser

Taco ingredienser

Oppskrift på klassisk norsk taco – fersk og hjemmelaget. Taco som vi kjenner den! Fredagen er ofte ikke den samme uten fredagstaco. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco -fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig.


Taco ingredienser

Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. Brun kjøttdeigen i smør eller olje. Tilsett krydderblanding og vann. Varm tacoskjellene i henhold til instruksjonene på pakken, og lag fyllet. Den krydderblandingen du får i taco -kits kan du nesten garantert lage bedre selv.


Fordi du kan tilpasse smakene til den som skal spise: Deg. Her finner du oppskrift på hjemmelaget tacokrydder. Dersom du ikke ønsker å lage krydderet helt fra bunnen av, kan du også justere kjøpevarianten med krydderne du liker best. Mims Mexicanske festmåltid til (minst) to store pakker fajitas varmes i ovnen inni folie Fyll 1) 4svinefilet eller annet strimlet svinekjøtt stekt på sterk varme, skru ned når et er blitt brunt, ha i en hakket vårløk og en neve hakket koriander, ts spisskummin, ts paprika og og bittelitt salt.


Taco ingredienser

Hode- tacos : Ja, mye godt sitter i hodet og det er da fra storfe dette kjøttet kommer fra. Her kan du forvente deg både hjerne, tunge, øyne, nakke og kinn. Ingrediensene er dampet og så stekt.


Del nakken i store biter, ha på saltet og la det ligge en times tid. Kjøp Fredagstaco og resten av ukeshandelen med ett klikk! Her har du den i sin enkleste og mest klassiske variant.


Ifølge Real Academia Española betyr ordet taco en plugg (rullet papir brukt for å tette et hull). Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Legg kjøttsaus, ris, bønnesalat, salsa og guacamole midt på tortillaen.


Brett inn fra den ene siden, nederst og sist fra den andre siden. På denne måten får du lukket den, slik at den kan spises med hendene. Klassisk taco med tacoskjell. Norsk sommer gir epler i verdensklasse.


Taco ingredienser

Nå er de på sitt aller beste, så nyt dem i en klassisk eplekake! Takk for bra tips, jeg løp på kjøkkenet og miksa blandingen med en gang! Har ikke fått testa den helt ut ennå da, må vente til det er tid for fredagstaco;)Jeg lagde en liten variant, brukte chipotlechilipulver i steden, siden jeg liker så godt den litt røkte smaken.


Faste Dinside-lesere vil nok ha fått med seg våre forsøk på å introdusere nye ingredienser til fredagstacoen. Det er ikke så store grepene som skal til, du kommer langt med bare en skvis lime eller litt finhakket koriander. Et annet viktig grep du kan ta er å snevre inn utvalget. Man må ikke ha alt på, hver gang.


Det er alltid hyggelig å by venner og familie på denne sosiale matretten. Et lite tips: Husk å ta med passe mengde fyll slik at lefsen kan brettes sammen! Varm dem opp i en tørr stekepanne retter før du skal bruke det sammen med kjøttdeig.


Du kan også droppe hvitløkspulveret og bytte det ut mot to fedd fersk hvitløk. Finhakk den og stek den litt olje før du har i den andre krydderne. Blandingen er nok til ca 5gram kjøttdeig. Servera gärna tacos med starka supersnacks: Rosta jalapeños och andra chilifrukter över öppen låga, t. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Dette er taco for viderekomne, for dem som vil ha litt mer autentisk taco.


Dem som forventer seg klassisk fredastaco vil kanskje bli skuffet, men vi håper det blir en positiv overraskelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg