fredag 27. juni 2014

Barneferie danmark

Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Stort utvalg og lave priser. Barneferie i Danland Feriesenter. Vi har laget en guide til steder du bør besøke om du vil oppleve morsomme og spennende ting med barna i sommer.


Jeg husker vi stappet bilen full, med alt vi trengte og ikke trengte, unger og besteforeldre og kjørte den lange turen ned.

Få mest mulig ut av ferien ved å velge en av våre beste reisemål for en ferie med barn alle kommer til å elske. Se hvor du skal dra på ferie med barn. Området ved Vesterhavet er berømt for de brede, hvite sandstrender, hvor både surfere og badegjester kan få en gøyal dag. Det største akvariet i hele Europa ligger i Hirtshals, ikke langt fra fergekaien.


Nordsøen Oceanarium. Vi dro til danmark nesten hver sommer når jeg var mindre, det er veldig korte avstander, og alltid et eller annet for unger å finne på. VG Nett) Ta med kjæresten til de romantiske øyene Læsø, Samsø eller Ærø. Hun spiser generelt lite, og må da ha mat ganske ofte.


Middagen er jo hovedmåltidet, der hun spiser godt når det er noe hun liker.

Hvis ikke det faller helt i smak, spiser hun bare litt og går heller sulten. For oss nordmenn er kanskje noe av det mest barnevennlige med Sverige den nære beliggenheten. Danmark kommer sjøveien.


Alle som har prøv vet at det kan være utfordrende å reise med utålmodige barn, som gjerne har for vane å rope Er det langt igjen? Har du begynt å planlegge sommerferien? Planlegg og bestill familieferien her. Fornøyelsesparker, mange gode og rene strender og gårdsferie er bare noen alternativer. Gran Canaria er noe for hele familien med varmt vær, lange strender og mye å gjøre.


Du som reiser med barn har selvfølgelig andre krav – hotellet skal ha barnebasseng med vannsklier, mange barnevennlige aktiviteter som barneklubb, lekeplass og underholdning som gjør hele familien fornøyd. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Luksushusene har svømmebasseng, bobleba sauna og aktivitetsrom med mange morsomme aktiviteter.


Lalandia i Billund og Rdby har alt som trengs for gjre rets sommerferie til en. For mange er familieferien ett av årets høydepunkter. Kanskje er det også slik for din familie. Hos In-italia har vi hvert år gleden av å arrangere reiser til Italia for mange familier som bor i håndplukkede feriehus. I et sommerhus på Fyn finnes det nok av aktiviteter både på land og i vann.


Dette er et paradis for barna. Lekelan junglezoo med frittgående dyr, blomsterpark, 4D-kino, spisesteder og overnatting.

Vi har feriehus i alle prisklasser. Ferie i Tyskland – perfekt for familier Tyskland gir deg de beste forutsetninger for å nyte en ferie sammen med familien. Spennende utfluktsmål som fritidsparker, ridderborger, museer og badelan rene naturopplevelser i nasjonalparkene og sportslige aktiviteter som sykling, svømming eller vandring begeistrer både små og store gjester.


Her er alt på ett sted. Flere reisesaker på db. Magasinet Reiselyst): Å ta med familien på biltur til Sverige går aldri av feriemoten.


I tillegg til en rekke tema- og aktivitetsparker, har våre naboer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg