onsdag 11. juni 2014

Slott i sverige

Slott over hele verden. Gratis avbestilling! Super bilferie i Sverige med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


TIPS FOR OVERNATTING PÅ SLOTT I SVERIGE Som tidligere nevnt har slott og herregårder i Sverige ofte mange flotte omgivelser, så et tips er å komme til slottshotellet eller herregården i tide og ikke skynde deg.

Nyt en koselig spasertur sammen i omgivelserne. Hvis du har spørsmål om hva du skal gjøre i området, spør du bare i resepsjonen. Sverige har mange slott og herregårder spredt over hele landet, men de aller fleste ligger i Sør- og Västsverige. Mange av dem er åpne for besøkende, og flere tilbyr overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Samtlige av disse er åpne for besøkende og byr på overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger.


Selv om det i Sverige ligger mange slott og herregårder som ligger spredt over hele landet, finner du de fleste i sør og vest. Liste over slott er en alfabetisk over slott etter land og navn.

Vi ordnar bröllop, fest och konferens. I den omkringliggende parken kan du spille pitch-and-putt og plenbowling. Drømmer dere om å gifte dere blant naturskjønne omgivelser og et praktfullt slott , så er Sverige stedet for dere!


Vi tilrettelegger alt fra velkomst, vielse og fest til overnatting, fotografer, band og dekor. Lilla Edet og vurdert til av på TripAdvisor. Hägerstads slott er til salgs for millioner svenske kroner ifølge den svenske nettavisen Dagens Industri. Exempel på detta är de flesta vasaslott, som Gripsholm, Kalmar slott och Vadstena slott.


Stadig flere nordmenn velger å holde sine bryllup i Sverige. Den norske kronen er fortsatt sterk og det gjør at nordmenn kan spare tusenlapper på et norsk bryllup i Sverige. Her tilbys elegante rom med moderne bekvemmeligheter som gratis WiFi og flatskjerm-TV. Bromma lufthavn ligger km unna.


Därutöver associeras flera slott med det svenska kungahuset, då de disponerats under andra former av den svenske monarken eller övriga kungafamiljen i nutid eller historiskt. Unn deg en helg i sus og dus med slottsferie i Sverige. Klicka på en bild för att läsa eller sortera i BOKSTAVSORDNING.


Sjekk også ut Countryside Hotels Sweden, eller kontakt de forskjellige regionenes turistkontorer for oversikt over herregårder og slott i andre deler av Sverige.

Vi har samlat slott och herrgårdar från alla delar och landskap i Sverige. Vill du bo som en prinsessa på ett vackert slott eller äta riktig gourmetmat på en mysig herrgård? Du kan söka slott och herrgårdar via kategori eller landskap och enkelt boka det slott eller herrgård du vill.


Sveriges første resort og unike opplevelser under ett og samme tak. Kom privat eller når du skal på konferanse. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Det kongelige slott. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


THORSKOG SLOTT I SVERIGE. Hvis du leter etter julestemningen, så har jeg funnet den! En litt under tre timers kjøretur fra Oslo, og du er framme ved dette vakre slottet i Bohuslän. Leter du etter en billig slottsferie i Sverige , hvor du kan oppleve de lokale severdighetene? Bestill et opphold på ett av våre mange hoteller!


Våre hotellopphold er nemlig garantert å gi deg en god kjør-selv ferie i Sverige. Som gjest på slott og herregårder får du opplevelser langt utover vanlige hotellopphold. Barna elsker å boltre seg i de store parkanleggene, på enkelte av slottene er det også svømmebasseng.


Häckeberga ligger perfekt til ved innsjøen Hackebergsjön i Häckeberg naturreservat med gode muligheter for fiske, men også et herremåltid på restaurantens restaurant som er oppført i den anerkjente White Guide. Njut av en herrgårdshelg och boende på slott och herrgårdar. Dröm dig bort och bo på ett riktigt slott ! HotelSpecials erbjuder weekendpaket på slott , herrgårdar och gästgiverier över hela Sverige. De allra flesta slotten och herrgårdarna ligger i mindre orter, utanför de stora städerna.


Här länkar jag till de slott och herrgårdar som är till salu i Sverige just nu. Sidan uppdateras regelbundet. Observera dock att detta inte innebär att det alltid kommer upp nya slott här även om du besöker sidan igen efter ett par dagar, helt enkelt eftersom det inte kommer ut färska slott till försäljning var vecka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg