mandag 23. juni 2014

Hvor i thailand bør man reise

Skreddersy din reise på ving. Reisende her er alt fra backpackere til billionærer, og du finner alt fra superbillige hoteller til de mer eksklusive luksushotellene de rike og berømte overnatter på. Aller varmest er det fra mars og til august. Det anbefales dog å reise mellom november og februar, da det blir en reduksjon i luftfuktigheten. Bo gjerne et par netter før man reiser videre til øynene i Sør.


Man kan så klart også besøke disse reisemålene i høysesongen november til mars.

Hvor skal man reise i oktober? I og for seg er alt dette sant. Men det betyr ikke, etter min oppfatning, at man ikke skal reise.


Risikoen for malaria, for eksempel, kan reduseres betraktelig ved å sjekke på forhånd hvor den er. Søk på pakkereiser med rutefly. Det anses ikke som pent, og det er ikke verdt det. Man bør også vurdere å ha med MME til babyer som får flaske og grøt, da det er mye sukker i de thailandske babyproduktene, sier hun.


Et annet helt essensielt produkt for familien var en stavmikser.

Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. I varmeguiden vår kan du sjekke temperaturen måned for måned på de forskjellige reisemålene våre.


Perfekt for deg som vil reise til varmen, men som kanskje er usikker på hvor du bør dra. Nå er dette jo forskjellig fra person til person, alt etter hva man foretrekker på en ferie. Selv foretrekker jeg å finne plasser hvor jeg selv kan oppsøke mas og jag dersom jeg ønsker oppleve dette. Når man skal ut å reise er det mange utgifter man bør tenke over.


Koh Samuei regnes f. Skrevet av: Kenneth Karl_Nielsen. Vær ærlig når det gjelder lommepenger, i likhet med alle andre kommer du også til å bruke mer enn planlagt. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise , type boste hygieniske forhold og lengden på oppholdet.


Noen vaksiner varer livet ut, mens andre må fornyes. Vaksinebehov vil være avhengig av hvilken type reise man skal gjennomføre og hvor i landet man skal oppholde seg. Thailand som turistdestinasjon.


Ferie og reise : Hei! Varmeguiden - hvor er det varmest n? Templer og buddhastatuer er naturlig nok spredd rundt over hele Bangkok, men to av dem bør man imidlertid få med seg, først og fremst Wat Pho, rett ved siden av kongepalasset.

Lurer derfor på hvor det lønner seg å bestille tur? Føler det er sikkert og greit og bestille gjennom ving,startour osv. Men hører om mange som bestiller fly og hotell hver for seg, evt finner hotell når man kommer fram dit, og.


Drøm deg bort, fyll reisekalenderen og la deg inspirere av stedene vi har tro på dette året! Kommende stjerner, nye ruter, spennende destinasjoner og hemmelige perler. Men, dette varierer selvsagt fra sted til sted. I Bangkok og på typiske turiststeder er prisene høyere.


Generelt: Vi lander i Phuket juni. Vi tenkte bruke Phuket som et utgangspunkt. Og hvor bør man evt reise videre? Derfor kan det variere hvor mye og hvor mange kg du kan ta med deg i både innsjekket bagasje og håndbagasje.


Se informasjon om dette på flybilletten din eller kontakt oss hvis du har spørsmål om dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg