onsdag 4. juni 2014

Oslo københavn cruise

Cruisetilbud til deg! De beste tilbudene for den perfekte turen. Bestill ditt cruise nå! Utforsk aktivitetene våre her! Ro ned og slapp av. Reserver ditt Hotell i København online.


Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Her vil du til enhver tid finne aktuelle tilbu restplasser og billige reiser på minicruise og reiser til København. Du får kvelder og netter til sjøs og nesten timer i København.


Et par dager kan være nok for å få en pause fra hverdagen, for å få alenetid med venner, eller skape minner sammen med familien. Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS. Ombord har danskebåten til København forventningsfulle nordmenn som benytter fergen som ren forlystelse eller for transportformål. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Oslo københavn cruise

Hvor mange seilinger er det snakk om, og hvilken rute har Regal Princess fra København ? Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud og gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.


Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Vi gjør det enkelt å finne billige flybilletter! Book your activities with us. Enjoy the flexible way to book tickets.


Oslo københavn cruise

Our cancellation policy is 1 free. Priser, Rutetider Og Booking Her. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.


Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser. Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet.


Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag! Båten har cruise -fokus.


Fornøyelsesparken Tivoli, statuen Den lille Havfrue, fristaden Christiania, handlegaten Strøget og hippe Nyhavn – dette er noe av det beste København har å by på. Besøker du byen for første gang, bør du forsøke å få krysset alle disse attraksjonene av listen din. Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. København neste morgen kl.


Oslo københavn cruise

Du kan bestille måltidene før avreise. Oslo -Frederikshavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg