mandag 30. juni 2014

Nordbysenteret åpningstider påsken 2019

Ordinarie öppettider. Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider. Kveldsåpent 1-Juli: 9-22. Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens største kjøpesentre med 1butikker.


Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret.

Si gjerne fra i kommentarfeltet dersom Dere finner feil i oversikten. Her er en oversikt over våre åpningstider. Legg merke til at åpningstidene varierer litt etter årstidene og type arrangement. Nordby kveldsåpent i juli med stengetid en time senere enn vanlig, det vil si at vanlige butikker stenger 21. Hvilken uke er det?


Samtlige kontorer praktiserer ordinære besøkstider på hverdagene i påsken , med unntak av PVS Trondheim, som holder stengt for besøkende hele denne påskeuken. Les mer om ordinære besøkstider for hver enkelt avdeling, her. Vi takker for en travel vinter, og håper alle får en nydelig påske med kos og kvalitetstid med alle sine kjære.


Noen butikker har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider.

Se butikkoversikt for butikkenes åpningstider. Standard åpningstider ved helligdager. Stadig flere velger å ta turen til Thailands hovedsta Bangkok, i påsken. Uansett hvor du velger å tilbringe påsken eller hva du skal gjøre, kan du få mange gode fordeler med et kredittkort fra re:member.


De nordiske jakt- og fiskedagene 8. Vi bruker cookies på m44. Ved å gi oss ditt OK, godkjenner du vår bruk av cookies. Her finner du oversikt over alle Coops butikker med åpningstider.


Systembolaget er Sveriges svar på det norske Vinmonopolet. Oversikten oppdateres fortløpende i dagene frem mot jul. Treningssenteret: kl. Bygget på WordPress. Velværeavdeling: kl.


Oslo City åpningstider , søndagsåpne butikker, eksepsjonelle åpningsdager, hvordan du kommer hit med buss, bil og tog. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. STENGT Tilbudet vil være noe begrenset disse dagene. Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!


Den tradisjonelle påsken består av velfylte påskeegg og lange skiturer med appelsin og Kvikk Lunsj.

I høytids- og helligdager som påske, pinse, mai og juni kan MENY-butikkenes åpningstider variere. Skal du handle i nettbutikken? Se alle hentepunkter på vei til hytta. Lagunen Kino, SATS og spisesteder som Villani, Godt Brø Sumo, Icookkitchen og Egon holder åpent søndager.


Maximat Nordby er noe helt spesielt – en drøm for de som liker å lage mat, og selvsagt, spise mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg