tirsdag 10. juni 2014

Tur til kiel

Tur til kiel

Kiel Expediareiser. Bestill og samle poeng. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Gjelder ikke gruppereiser.


Tur til kiel

Barn reiser gratis 14. Oceanic à la Carte restaurant inkl. Her finner du alt på ett sted. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme.


Ombord vil du oppleve yrende stemning i promenaden, en 1meter lang hovedgate full av restauranter, barer, cafeer og butikker. Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere. Vi arrangerer årlig en rekke turer til forskjellige og interessante destinasjoner i hele Europa. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Danskene er rause og gjestfrie. Veiene er gode, avstandene er korte mellom de mange attraksjonene og ikke minst - barna elsker Danmark. Med SuperSpeed er veien kort til spennende byer som Aalborg, Aarhus og Skagen, koselige kroer og ferisenter for hele familien.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Her har de en paternosterheis du kan prøve! Den botaniske hagen er også verdt et besøk. Seiltiden varierer fra timer minutter på Gøteborg servicen til timer på Oslo servicen.


Tur til kiel

Skipets vin (eller tilsv.) kl 17. Color Magic tilbyr show i verdensklasse, taxfree, spa- og fitness center og ikke minst mye god mat! Noen som har tatt denne turen før, og vil dele erfaringer? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg funderer litt på om jeg skal bestille en tur til meg og samboer i julegave, slik at vi reiser i begynnelsen av januar. Hva tror dere om det?


Har ikke så mye penger å bruke, så dette ser ut til et billi. Orange Europa gør din rejse endnu billigere. Du kan nemlig tage op til fire børn eller børnebørn på under år med på din billet. Savalen ligger kun times kjøring fra Røros og vi inviterer til hyggelig tur med besøk på Rørosmartnan hele dager.


Kombiner opplevelse, velvære, god mat, fine aktivitetsmuligheter, dans og allsidig program på Savalen. This feature is not available right now. Please try again later. Man kan ta en tur på land i byens sentrum. God tid ombord på ettermiddagen før feiringen av Nyttårsaften.


Vi får servert en 4-retters nyttårssoupé inkl. Etter at bussen fra LB-reiser hadde vært innom både Landmannstorget i Skien og Kammerherreløkka i Porsgrunn var det trivelige pensjonister som ville være med på tur. Deilig med en liten forandring, en opplevelse. Fint vær er det også. Det er en super fin båt.


Bildene får tale for seg selv. Litt av en lysekrone. Er det en slik vi skulle hatt hjemme? Mange fine butikker og restauranter. Og her kan man prøve lykken.


Vi har avreise svært tidlig på morgenen og utreise med Color Line fra Oslo kl. Hjemreisen blir lørdag 11. Flyreisen mandag 6. Grenland og Vestfold til Gardermoen og fly til Nice og deretter buss til vårt hotell i Menton der vi møter de bussreisende deltakerne på turen.


Ved bestilling betales 25- pr person, som kan brukes til mat og drikke om bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg