torsdag 19. juni 2014

Hjemmelagde julegaver

Spiselige julegaver er alltid ekstra hyggelig både å få og gi bort. Arranger gjerne et juleverksted med nære venner eller familie for en koselig førjulskveld og produser noe sammen. Et lite tips fra oss - tenk over hvem du lager de spiselige gavene til, så du er sikkert på at gaven faller i smak og blir spist opp. Hvis du har planer om å lage hjemmelagde julegaver i år er det på tide å begynne nå!


Derfor bringer jeg deg nå tips til hjemmelagde julegaver. Kanskje du finner noe inspirasjon?

Lag personlige kopper med monogram på. Bruk bare forbokstaven, eller skriv hele navnet. Du kan også lage vinglass, eller lignende. Vårt beste tips er å lage en gave som garantert faller i smak, som for eksempel disse nydelige fløtekaramellene.


Denne oppskriften gir ca. Dessuten er det ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget. Spiselige gaver gjør seg bra på glass eller pakket inn i cellofan, og kan pyntes akkurat som du ønsker.


Her får du ti tips til julegaver du enkelt kan lage på kjøkkenet som vil glede noen du er glad i. Som barn lagde mange av oss kreative julegaver til vår mor, far og besteforeldre.

Hjemmelagede julegaver fra voksne. Det var gaver, vi var stolte av, og mottakeren var glade for å få. Det er ikke kun for barn å lage hjemmelagde julegaver. De fleste vil sette pris på en gave som du selv. Morsomme å lage, fine å gi.


Noe av de morsomte gavene å gi er de man har laget selv. Barna synes det er moro å lage julegaver. Her er ti gode ideer til julegaver barna kan lage helt selv. Eneste du må tenke på er at det du lager tåler å stå i romtemperatur i mer enn et par timer.


De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f. De siste gangene jeg har kikket innom bloggstatistikken min, ser jeg at det for tiden er veldig mange treff på søkeordene julegaver og hjemmelagd. Folk er tydeligvis i gang med juleplanleggingen! Både i fjor og året før hadde jeg innlegg om julegaver man kan lage selv og jeg kjører i gang et innlegg om det i år og!


Nydelige buketter og blomster til alle anledninger. Spiselig, estetisk og kvalitetsrike produkter er noe av det vi kan hjelpe med. På jakt etter spennende firmagaver?


Enten det er påske, sommer eller jul så hjelper vi. Coolstuff har noe som passer.

Søk på kjønn, alder og pris! Gi en gave som fortsetter å gi. Velg magasin og kjøp raskt og enkelt. Jacobs Utvalgte Trenger du en lettvint, men flott. Her er trøflene pakket i en eksklusiv skål med lokk fra Royal Copenhagen til 8kr.


Gå for en billigere variant til venninnegavene. Ekstra lekkert blir det dersom du bruker et fint fløyelsbånd. Mangler du julegaver ? Jeg har samlet oppskrifter på spiselige julegaver som du kan lage raskt.


Og med raskt mener jeg alt fra minutter til en time. Julaften nærmer seg med stormskritt og kanskje sitter du allerede å kaldsvetter og tenker på alle pengene som kommer til å forsvinne fra kontoen din når desember nærmer seg. Gi gaver mye kjærlighet - og smak! Her er fire superenkle oppskrifter som garantert vil gjøre suksess.


Det finnes mange ulike gaver og vanskelighetsnivåer man kan begi seg utpå, og julegavene kan personaliseres ut ifra hva mottakeren liker best. Liker du å være ute i god tid og kose deg med å lage fine hjemmelagde julegaver om høsten? Det er dumt å vente til siste liten med julegavene, slik at du heller kan nyte desember med baking og kos. Vi har gode idéer til hva du kan lage! Dersom du tror at hjemmelagde gaver ikke tar tid og krefter, så aner du ikke hva man legger i hjemmelagde gaver.


Jeg lager album til venninna mi atm, helt fra bunnen, lager permen og alle sidene selv, per side bruker jeg én time, det ligger det mye tid og krefter i. De aller første barnetegningene har stor verdi for de aller nærmeste. Det kan være tidlige abstrakte forsøk med fargeblyanter, eller det kan være konturer av noe som kan være mamma, pappa eller bestefar. Det er vell mange som er i gang med julegavehandelen, men har du tenkt på at du også kan lage spiselige julegaver heime på ditt eget kjøkken? Det er koselig å gi vekk noko som er sjølvlaga, og man setter gjerne ekstar stor pris på det også.


Til den som har alt eller til den matglade! Eg har samla oppskrifter på sunne, spiselige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg