fredag 13. juni 2014

Astma allergi forbundet

Har du astma , allergi , høfeber og eksem, står du ikke alene. NAAF jobber for å bremse den økende utviklingen av astma , allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem. Astma - och Allergiförbundet.


Som astmatiker i Danmark står du ikke alene. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening. Allergi er oftest en arvelig betinget sygdom, som tit knytter sig til astma , høfeber og børneeksem. Allergisymptomer kan vise sig som høfeber, astma , eksem, mavegener og nældefeber.


Når du har allergi , er det vigtigt at undgå at blive udsat for de ting, du ikke kan tåle. Hvis du får allergisymptomer, kan de eventuelt behandles med medicin. Det finnes behandling mot plager knyttet til astma og allergi.


Hvorfor er noe usikkert, men at det henger sammen med miljø og livsstil synes åpenbart.

I tillegg til faktaark, har NAAF mange tiltak, prosjekter og nettområder som tar for seg ulike sider ved astma. Det er godt dokumentert at dårlig inneklima kan forverre plagene hos personer med astma , allergi eller annen overfølsomhet. Forekomsten av disse sykdommene øker, og forskning viser at årsakene til økningen i stadig sterkere grad kan knyttes til miljøfaktorer utendørs og innendørs.


Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Enkel og god forstøver til rimelig pris.


Har du symptomer som tett nese, nysing og kløe i øynene trenger det ikke være forkjølelse. Det kan være at du har en allergi. Forbundet arbeider for å spre informasjon om sykdomskomplekset, fremme forskning, bedre behandlingsmulighetene for brukergruppene, samt fremmet tiltak av sosial art.

Medlemskab for dig med astma. Forbundet eier og driver Det Norske Helsesenter på Gran Canaria og Geilomo barnesykehus som driftes av Rikshospitalets Barneklinikk. Før puberteten er det flere gutter enn jenter som har astma og allergi , men i voksen alder er det flere kvinner som er rammet. Hos barn er det en stor grad av samsykelighet mellom astma og allergiske sykdommer.


Med unntak av yrkesrelatert astma og allergi er det per i dag ingen kjente tiltak som kan forebygge utvikling av astma og allergi. Disse stoffene kalles allergener, kroppen reagerer med å produsere antistoffer. Min mand lider af astma , og jeg selv er pollenallergiker, og vi har begge haft stor glæde at de daglige pollenmails med pollental og -varsling.


Godt egnet for hjemmebruk og reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg