fredag 27. juni 2014

Kyllingsuppe kokosmelk

Du kan lage mye godt av kylling. Finn gode oppskrifter her. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan.


Kyllingsuppe kokosmelk

Denne kyllingsuppen med kokosmelk , chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt. Kokosmelken kan eventuelt erstattes med fløte. Nydelig varmende suppe med masse smak. Thaimat er det beste jeg får og Gaeng Phed gai er en stor favoritt.


Hvis jeg måtte velge en rett jeg skulle kokkelert med bind for øynene hadde det blitt denne. Lagd utrolig mange ganger både til hverdag og fest. Fylt med deilige smaker fra chili, paprika og kokos, og toppet med proteinrik og mager kylling som metter godt.


Kan eg friste med en enkel, smakfull og skikkelig god kyllingsuppe ? Suppe er virkelig den perfekte vintermat, og ikkje minst den perfekte restemat. Del gulroten på langs og kutt den i tynne skiver på skrå, og sukkerertene i to på skrå. Hell vannet av vannkastanjene. Ha grønnsaker og vannkastanjer i gryten.


Kok opp og la alt trekke i 4-minutter. Dryss over hakket koriander og server med den kokte risen. Kokos- kyllingsuppe står på menyen denne kvelden. Denne thai-inspirerte kyllingsuppen med nudler er en enkel sak å lage!


Kyllingsuppe kokosmelk

Selve suppen lages av red curry paste, kyllingbuljong og kokosmelk. Dette kan putre i vei, mens du forbereder resten, dvs skjære opp kylling og grønnsaker. La currypastaen frese i oljen i ca. Del hver kyllingfilet i tre biter. Legg bitene over i en ildfast form sammen med rødløk og vårløk.


Tilsett også grønnsakene og gi det hele et oppkok. Skjær kyllingfileten opp i strimler. Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge.


Kyllingsuppe kokosmelk

Ha kokosmelk , limesaft, fiskesaus og sukker i kjelen og la det småkoke i ca. Dra kjelen til side og la suppen trekke smak i minutter. Kutt ferdigstekt kylling i biter, skjær rødløk og sjampinjong i tynne skiver, snitt vårløk fint og finhakk koriander.


Anrett suppetilbehøret i dype skåler. Red Curry kylling gryte - Enkelt, mye smak og deilig kokosmelk ! Den lages raskt og har veldig mye smak. Alle kan lage kyllingsuppe , men det er ikke sikkert alle kan lage en skikkelig god kyllingsuppe.


Kyllingsuppe kokosmelk

Fres soppen i litt olivenolje. En spiselig kyllingsuppe , men ikke spesielt minneverdig. Her treng du ikkje oppsøkje asiatiske butikkar først, dette finn du i kjøkkenskapet eller på nærbutikken.


Kyllingsuppe med nanbrød. Smak til med sukker, fishsauce og soyasaus, og la suppen putre på middels varme i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg