mandag 23. juni 2014

Gravid stor mage

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Stor mage kan bety stor baby.


Fødselslegen forteller at det er en viss sammenheng mellom stor mage og stor baby.

Det som kan si noe om babyen i magen er ekstra stor , er SF-målet (symfyse-fundus mål, et utvendig mål av livmoren), som jordmor og lege noterer på helsekortet. Den andre faktoren som gir utslag for hvor stor og synlig magen blir er babyens størrelse. En liten baby gir naturlig nok en mindre mage enn en stor baby.


Mye fostervann vil også kunne gi en godt synlig mage. Hvis lege eller jordmor mistenker at du har mer fostervann enn normalt, henvises du til ultralydundersøkelse. Hva kan min unormalt store mage skyldes?


Utseende på magen: Gravid fasong.

Ingen løshu men relativt myk. Kroppen min er velproporsjonert, men størrelsen på magen er urimelig og meget stor i forhold til resten. Allerede i uke kom det en synlig gravid mage , slik jeg er vant til at det gjør på meg.


Kroppen min har nemlig fått stor mage veldig tidlig i hvert eneste svangerskap og i løpet av graviditeten blir den så stor at det ser ut som jeg venter tvillinger, selv om jeg kun venter én. Jordmor Cathrine Trulsvik ved Jordmorteamet. Enten de mener den er for stor eller for liten.


Skal man ha noe som helst sjanse til å vurdere størrelsen på en mage , må kvinnen ligge i så og si flatt ryggleie. Når du har vært gravid i uker veier livmoren 2gram og inneholder dl fostervann. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen. Denne gangen er jeg bare litt spent på hvor stor den faktisk ender med å bli, nå som det er to.


At man ikke skal drikke alkohol er forhåpentligvis et kjent og innarbeidet faktum for alle gravide ? Grei melding fra ham. Når det danner seg et mellomrom mellom de loddrette magemusklene, sier vi at magemusklene har delt seg. Dette skjer ofte mot slutten av et svangerskap, eller det kan skje i forbindelse med sterk vektøkning hos ikke- gravide.


Er førstegangsgravid i uke og har i følge alle en veldig STOR mage. Er 1høy og veide kg før jeg ble gravid.

Jeg venter barn nr. Det var en stor dag da engelske Lara Carpenter Beck (29) fant ut at hun var gravid. Når du er gravid i uke så har barnet ofte lagt seg med hode nedover. Magen hennes ble, om mulig, enda større.


Barnet vekt øker i uke med over 2gram fra uke til uke. Les alt om hva som skjer i svangerskapsuke 33. Hur vet man om bebisen i magen är stor ? Får man veta storleken på bebisen i magen? Och om barnet är för stort – får man föda med snitt då?


Vi har pratat med två läkare som har forskat om stora barn. Nästan så att jag misstänker tvillingar där inne, men var på ett tidigt ultraljud i vecka och då syntes bara en krabat där inne. Går inte längre att dölja med kläder på. Treg mage kan forverre problemene hvis du har hemoroider fordi kraftig trykking ved toalettbesøk kan føre til større utposninger. Ved hard avføring kan blodårene sprekke opp litt slik at det kommer blod sammen med avføringen.


Fordi hard avføring kan forverre problemet, er rådene for å avhjelpe problemet i hovedsak de samme som ved treg. Blir ofte feilaktig tatt for å være gravid , og det begynner å bli fryktelig irriterende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg