torsdag 26. juni 2014

Marius seleskjørt baby

Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby - og barneplagg. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Sandnesgarn har samlet de mest kjente og kjære klassikerne for baby og småbarn: Marius , Setesdal, Fana og Telemark. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?

Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius , Nancy, Setesdal og mer. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Search For The Baby. Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster. Vi benytter rene materialer som bl.

Tradisjonelt og Tidløst design! Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster. Marit Karmøy, Rogalan Norway Dame på 72. Er pensjonist, og bor sammen med Einar som jeg har vært gift med i år. Har fem voksne barn som alle er flyttet ut og har etablert seg.


Et skikkelig tøft seleskjørt i garnet Line fra SandnesGarn. Seleskjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som om sommeren.


Det hele handler om å felle riktig vei. Vi samler inn bildene og de beste får bli med i boka. Nye kreasjoner med det tradisjonelle mønsteret er også veldig interresant. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Jeg får med jevne mellomrom e-post der besøkende spør om jeg vet om det ligger oppskrift på Marius -gensere noe sted på nett. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius -mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius -mønster. Gratis frakt fra 6kr.

Her har vi samlet alle våre salgsvarer og du kan gjøre et kupp og få marius barneklær til en god pris! Strikket i Karisma,1 ull, superwash Str. Garnåtgång: 0-mnd(2) mnd(2) 9-mnd(2) år(3) år(3) Har färgen utgått, så blir den automatisk vit.


Under storleksguiden ser du garn mängd och original färg på modellen. Mai Advent Alpakka Baby -ull Babyshower Barn Besøk Bleiekake Blomster Brodering Brød Bukse Bunad Dale Baby Ull Dekket bord Dekorasjon Dekorerer DIY Familie Ferie Fest Fjellet Floatell Superior Genser Hage Hallingdal Hekk Hekling Hjem Hjemmelaget Hund Hus Hvetebakst Hytte Håndarbeid Interiør Jakke Jobb Jul Kaker Kjole Kjøkken Kjørepose. Velkommen innom til bloggen min!


Mamma til mormor til farmor til gift - glad i familien min, dans, musikk og fotografering. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på skjørt og kjoler til voksne og barn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris.


Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg