fredag 27. juni 2014

Skattejakt bursdag

En voksen deler barna inn i lag. Dersom du har en skog i nærheten, kan deltakerne enkelt lete etter gjenstander fra naturen. Skattejakt i naturen.


Kongler, spesielle steiner og blomster, for eksempel. De voksne kan på forhånd avtale en møteplass i skogen hvor alle skal samles etter endt skattejakt , og ta en kaffepause mens barna løper fra seg i skogen. Tenk litt gjennom hvordan du vil utføre din skattejakt.

Eller kjøp en ferdig skattejakt. Jeg kjøpte sjokoladegullmynter på Nille og brukte som skatt. De har digre gullmynter til kr stykket. Vi har hatt flere varianter: skattekart med kart og X marks the spot. BURSDAG ER BEST: Det kan nok alle.


Kaste erteposer i bøtte - fyll noen ballonger med erter og la barna prøve å treffe en bøtte. Jentene spurte om vi kunne lage påskerebus. Når en skal velge leker til bursdag er det viktig å velge leker alle kan være med på.

Det enkle er ofte det beste! Vi har sortert bursdagslekene etter disse overskriftene: Gode gamle bursdagsleker. Rebusløp - Stafetter i bursdag. Flere bursdagsleker.


Trenger forslag til hvordan man organiserer en skattejakt for en gjeng år gamle gutter i bursdag. Vitsen er å finne godteposene. Hos oss finner du alt du trenger til barnebursdagen.


Stort utvalg serier og temaer, pynt, dekorasjoner og festutstyr. Gjem en eske eller et skrin fullt av sjokoladegullpenger eller annet godt. Tegn et flott skattekart før festen og send barna ut på jakt. Du kan gjerne gjemme noe annet i skrinet hvis du ikke vil gi dem godteri. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.


Norges største utvalg. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! En morsom skattejakt utendørs når det er vinter og snø! Med ferdige ledetråder og litt enkel rekvisita, fikser du enkelt en kjempemorsom skattejakt på bare minutter!


Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen.

Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Med en god plan er barnebursdagen sikret, men husk at det er et stort gap mellom en sjuåring og en niåring. Disse bursdagslekene passer for barn mellom og år. Er det noen av dere som har arrangert skattejakt i barneselskap? Hvordan gjorde dere det?


Ungene er - år og kan ikke lese. Ser for meg at jeg må lage et slags skattekart, men vet ikke helt hvordan. Skal ungene få ett hver eller ett på deling?


Hva er mer passende enn en liten skattejakt ? Du har garantert det du trenger hjemme allerede. Fem minutter med forberedelser og jakten kan begynne! Et par ark, en tusj og litt fantasi og en skatt!


Jeg brente av litt på det første arket, for syns skyld. Litt mer sjørøver-aktig, syns jeg. Ett av disse er skattejakt. Moro å få lov til å søle kaffe med vilje.


Jeg pleier å spare på kartet og gjenbruke det år etter år, men siden vi har flyttet siden forrige inne- bursdag var det på tide å lage et nytt skattekart. Tussen takk, for noen fantastiske folk dere er som kom med de ulike forslagene. Husker selv når jeg var i selskaper at vi gjorde dem (kjempe gøy var det garantert). Jeg som trodde lillesøsteren sin bursdag skulle bli kjedelig, men takket være Gud at jeg fant disse på nett.


Jeg laget en gang skattekart over en øy vi skulle til, og tegnet da på det store treet osv,, slike tegninger skjønner vel de fleste. For å få kartet til å se litt gammelt ut, brant jeg rundt kanten på det, og så rullet det sammen som et ekte sjørøverkart. Lyst til å variere opp at tenåringens bursdag eller andre parten? Den eneste virkelige begrensningen er din fantasi og dine unge festdeltakerne. Lister og gåter kan bli jobbet med å gi maksimal utfordring og intriger.


Rask levering fra 49kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg