mandag 2. juni 2014

København barn

Enkel online bestilling! Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter. Se byen slik du vil oppleve den.

De beste aktivitetene for deg. Den er med andre ord en vinner både for barn og voksne, sier forfatteren. København med barn. Geir Terje Ruu Kagge forlag. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Vi kunne ikke vært mer enige! Danskene elsker barn – og barn elsker dansker, heter det. Børnenes Museum på Nationalmuseet.


Det danske nasjonalmuseet har en spennende avdeling for barn , der de kan leke seg inn i historien.

Her er det blant annet en gammeldags skolestue, en pakistansk butikk, utkledningsklær og et lekevikingskip. Ikke minst er det perfekt feriemål for de med barn – både de store og små. Kjapt og lekende lett å booke med. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Her skal dere prøve dere som forskere og oppdagere.


Her finner du et spennende utvalg av familieaktiviteter for barn i alle aldre. Det er ingen billig by og feriere i,så en må sørge for å ha en del penger med seg. Mine favoritt restauranter er BROR of restaurant Karla,alle med gå avstand fra hotellet.


Her har innbyggerne til dels sitt eget selvstyre på siden av det danske samfunnet. Byen oppleves som trygg, og det er alltid mye liv og røre i form av. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Her organiseres alt fra yoga, syklubb, sjakk og filmaften til bordtennis, kaffe og felles mat. Man skal bare dukke opp fra kl.


Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia. Det Kongelige Teater byr på kulturopplevelser med teater, ballett, opera og konserter. Bestill online og spar opptil ! På Tivoli finnes flere ulike attraksjoner for både barn og voksne som kan holde en okkupert i flere timer.


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.

Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Dette omfatter helt eller delvis kommuner. Turen fører deg fra Vesterbro-området inn mot Nørrebro, og til slutt ender du opp på flotte Østerbro.


Det er godt med plass til vogner og triller på t-bane og tog, og uansett årstid finner du alltid barnevennlige aktiviteter. Her bor du nært sentralstasjonen og Tivoli, og har byens beste shoppingmuligheter, klubber og restauranter rett rundt hjørnet. Tivoli Hotel har fantastiske forhold og fasiliteter for barn. Samtidig kan foreldrene nyte noen fridager i bygninger med flott arkitektur inspirert av den svenske naturen.


Ingen over, ingen ved siden. Dette er paradiset for ungene, og ligger midt i byen. Himmelskipet, en meter høy karusell som gir fantastisk utsikt over Kongens by.


Ellers er det selvsagt andre karuseller, radiobiler, berg- og dalbane og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg