onsdag 18. juni 2014

Lage konfirmasjonskort

Lage konfirmasjonskort

Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lage konfirmasjonskort selv. Velger du å lage konfirmasjonskort selv på fotoknudsen, kan du velge mellom mange spennende design.


Eller du kan lage et helt hjemmelaget konfirmasjonkort, hvor du bestemmer alle detaljene selv. Når du lager kortene selv begynner du med å velge størrelse på kortet. Nå er det opp til å lage konfirmasjonskort. Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord. Konfirmasjonskort - dikt.


Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Når jeg skal lage et kort, tenker jeg på det som et maleri. Jeg spør ofte om den som skal få det har noen spesielle interesser, egenskaper eller favorittfarger, sier Lærk til Foreldre. Til en konfirmant har man mange muligheter.


Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Her kommer inspirasjon til et enkelt og flott guttekort med stripemosaikk-teknikk, glittertape og die-cuts. Vi tar en nærmere titt på hvordan du enkelt kan løse det å lage et konfirmasjonskort selv!


Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Har du MS Office tilhjengelig så er det enklesete å bruke Publisher. Masse maler for nettopp slike ting.


Lage konfirmasjonskort

Er du for eksempel en fadder som ikke har hatt så mye kontakt med konfirmanten, kan du velge å holde en tale med gode ord. Der kan du snakke om framtiden, voksenlivet og alt det som hører til og gi konfirmanen noen gode råd. Vi har et team av dyktige designere som jobber hardt med å lage oppsett som er originale, varierte og ikke minst: inspirerende! Hvis inspirasjonen uteblir, er det lurt å begynne med oppsettene. Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn.


Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. Mange synes det er praktisk å kjøpe ferdige invitasjoner, men for deg som har ti og synes det er gøy å gjøre noe mer personlig kan det være en fin aktivitet å lage invitasjonen selv – gjerne med hjelp av hovedpersonen selv. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


Lage konfirmasjonskort

Alle dine personlige tekst. Her vil du finne ting du kan lage selv til konfirmasjonen. Enkelte av bildene er fra blogger, Pinterest og samarbeidspartnere, og du vil da bli henvist dit. Det er link på bildene.


Om du ønsker flere ideer kan vår profil på Pinterest hjelpe deg, link er. Enkle og mer ekslusive kort fra 1-sider. Ekte fotopapir eller digitaltrykk. Kort du kan være stolt av!


Lage konfirmasjonskort

Få det designet du ønsker på ditt invitasjonskort eller takkekort. Lag dine personlige takkekort, bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg