torsdag 26. juni 2014

Konfirmasjonskort hjemmelaget

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Lag dine egne takkekort til konfirmasjon. Alt trykkes i Norge.


Det er ingen fasit på hvordan et hjemmelaget kort skal se ut. Bestill idag - vi sender imorgen!

Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord. Konfirmasjonskort - dikt. Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Etter mange, mange søk på innbydelser konfirmasjon fikk jeg den inspirasjonene jeg trengte for å komme i gang. Så i går var konfirmanten og jeg, først i byen for å prøve bunaden hennes, som nå snart er ferdig.


Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant.

Vi håper du finner en tekst du liker! Denne gangen har jeg laget et konfirmasjonskort i blått og lilla. Arkene (bortsett fra jeansarket), stemplet og Til konfirmanten-dien er fra kaBoks. Jeansbakgrunnen har jeg laget med et jeansstempel fra Stampin up, gullpenn, hvit fargeblyant og Copic markers. Det finnes nettbutikker hvor du kan kjøpe ferdige pakker med alt utstyr og papir, og du setter sammen invitasjonen selv.


På den måten blir det hjemmelaget samtidig som du sparer penger ved å gjøre deler av jobben selv. Du kan kjøpe ferdige standard invitasjoner. Det har aldri vært enklere å design egne kort. Du bestemmer først hvilket format kortet skal ha, tilpasset ditt formål og ditt bilde. Velg deretter ønsket design.


I designprogrammet starte du nå den morsomme jobben med å lage et hjemmelaget kort. I forhåndsvisningen kan du enkelt se sluttresultatet om det ble slik du ønsket det eller ikke. Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme.


Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen. Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn.

Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. Så er du kanskje ikke helt ute å kjøre, når det kommer til lag selv kort. Hvis du er vant til å lage dine kort selv – og hvis du er litt sånn som meg – så ender du kanskje ofte med å lage det samme du gjorde sist, hver gang? Du trenger ikke kjøpe dyre ferdigvarianter eller være spesielt kreativ for å lage invitasjonene til jubilantens konfirmasjon selv. Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt!


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Kortshop har konfirmasjonskort du vil ️. Kort både med og uten bilder. Vi hjelper deg gjerne med skrifttyper som passer og designer alt slik at du får det beste resultatet.


Vi kan også trykke navn både i invitasjon og på konvolutt mot et tillegg. Fikk bestilling på et konfirmasjonskort. Stempelet er kjøpt digitalt HER.


Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg