fredag 20. juni 2014

Cloudberry castle lekematte

Cloudberry castle lekematte

Kjøp lekematte hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer.


Cloudberry castle lekematte

Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Cloudberry Castle Lekematte Racerbane er en fin og morsom lekematte som garanterer mange timer aktiv lek! Matten kan brukes som et vanlig teppe, slik at man ikke trenger å rydde den unna mellom lekestundene. Om man allikevel vil ha den av veien er det bare å rulle den sammen og knyte den igjen.


Lekematten har et flott bymotiv, og passer like godt til lek som til innredning. Anti-glide-underside. Anbefalt alder: fra 2-år. Materiale: 1 nylon Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Vasketips: Tørk av med en fuktig klut og bruk mild såpe.


Cloudberry castle lekematte

Lekematter er både fine som innredningsartikler og som underholdning for barna. Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av lekematter, i forskjellige materialer og massevis av lekre designs og farger. Sett sammen de ni bitene, og begynn å leke med bilene dine!


Favoritter (0) Listen din er tom! Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Høyde 125cm, Bredde 105cm, Dybde.


Min baby er nesten nyfødt, men etter hvert bør han begynne å ligge mer på magen sånn at han får trenet nakken. Hvor gammel var din baby da du bevisst la han på magen for å trene nakken? Jeg lurer på hva han bør ligge på. Er det bra nok at han ligger på et teppe på gulvet?


Eller bør jeg kjøpe en g. Klikk på Les mer og du vil komme til nettbutikk som selger varen hvor du kan finne siste pris og mer informasjon. Søk etter lekematte på Kelkoo. Sammenlign tilbud på lekematte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Cloudberry castle lekematte

På lager 14- Til butikk. En stilig lekematte som passer perfekt til husets små bilentusiaster! Leketeppet fra danske Bloomingville er laget av bomull og forestiller en bilvei med rundkjøring og terreng. Du får ett gulligt babygym, en sulky och en matstol. Det här setet är ett måste för dig och din älsklingsdocka!


Rekommenderad ålder: Från år. Mått: BabygyHx Lx Bcm. Matstol: H5x Lx Bcm. Sulky: Hx Lx Bcm. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Leksaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg