torsdag 19. juni 2014

Follo legevakt

Vi huser telefonsentral, legevakt og døgnpost for kommunalt akutt syke pasienter. Hvis du tror det er akutt og står om liv, ringer du medisinsk nødhjelp 113. Du blir automatisk satt over til nærmeste legevakt fra det stedet du ringer fra. Ringer du fra Oslo, blir det nærmeste Oslo legevakt. Først var det én legevakt , så to.


Follo legevakt

Legevakt fra , Viken. Men tilbudet kan forsvinne etter bare tre måneder. Helsetjenester for barn og unge. Her kan du få støtte til å endre levevaner og mestre.


Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Gjelder alle dager og alle tider på døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113. Jobb i Oslo kommune.


Follo legevakt

Når det ikke haster: Kontakt din fastlege. Lønn og arbeidsforhold. Nå får politikerne i de seks kommunene Ski, Ås, Oppegår Enebakk, Frogn og Nesodden et konkret forslag på bordet: den interkommunale legevakten skal være åpen for innbyggerne timer i døgnet. Senteret består av en sengepost for akutte innleggelser fra kommunene og en legevakt for Follo. Avbryt Meny Min side.


Tjenester og tilbud Tjenester og tilbud. Døgnåpne vakttjenester. Mosseregionens legevakt hører til overgrepsmottaket ved Fredrikstad legevakt. Tilbudet er gratis og åpent hele døgnet. Nedenfor er det oversikt over alle avdelingene på Akershus universitetssykehus.


Follo legevakt

I oversikten finner du avdelinger som tilbyr pasientbehandling, men også administrative enheter og fag- og forskningsavdelinger. I tillegg til legevakt består senteret av en døgnenhet for akutte innleggelser for Follo. Det er ikke nødvendig å bestille time. Søker du om norsk pass, kan du hente statsborgervedtaket ditt samtidig. Dette krever ikke timebestilling.


Viktig informasjon. Vi tilbyr hjelp ved akutt sykdom (inkludert brud leddbånds- eller brannskader) og krise utenom fastlegekontorenes åpningstid. Follo er et distrikt i Akershus fylke. Kroniske sykdommer behandles bare når det er akutt forverring eller annet akutt behov. Knivstakk sykepleier på Ski sykehus – dro ustraffet tilbake til Bulgaria.


Follo legevakt

Medisinsk øyeblikkelig hjelp. Autorisert lege med erfaring fra og interesse for legevaktsarbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg