onsdag 11. juni 2014

Fastlege venteliste

Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste. Jeg er nå flyttet til en ny kommune og leter etter en ny fastlege. Det viser seg at alle legene i bydelen jeg bor i er fullbooket og har lange ventelister.


Det jeg lurer på er hvordan inntaket foregår, jeg har ne.

Venteliste fastlege - Kropp og helse. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Hopp til innholdet. Du kan prøve igjen senere. Det er skjedd en teknisk feil.


I tjenesten Bytte fastlege på helsenorge. Med en gang fastlegen får ledig plass, trer byttet automatisk i kraft fra første dag i kommende måned.

Ingen venteliste for bytte av fastlege 15. På legelisten tilbyr vi en tjeneste der du kan bestille varsel på sms om når legen du ønsker deg får ledige plasser. Noen av våre brukere misforstår og tror at de melder seg på en venteliste når de benytter varslingstjenesten vår, men det er dessverre ikke tilfelle.


Mange eldre legges inn på sykehus som følge av akutte tilstander som dehydrering, mangelanemier, infeksjoner og influensa. Dette er forhold som potensielt kunne vært forebygget ved god oppfølging fra fastlege , sier helsedirektør Bjørn Guldvog. Oversikt over fastleger i Bodø og hvem som har ledig plass på sin liste, finner du på helsenorge. Man også mulighet for å registrere seg på venteliste til en bestemt fastlege.


Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her. Rett til å bytte fastlege. Du kan bytte fastlege maks to ganger per kalenderår, dersom du ikke er fornøyd med legen din.


Frem til du får ledig plass, kan du gå til din gamle fastlege i mellomtiden, sier Øren. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Har en venninne som er fastlege , hun har ikke hatt inntak av pasienter fra venteliste siden ordningen ble innført for to år siden.

Barn som blir født følger automatisk mors fastlege , og personer som har byttet fra legen pga flytting men flytter tilbake innen to år har rett på å få samme lege tilbake. Alle innbyggere som i folkeregisteret er registrert bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege. Du kan sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Du kan fritt bytte fastlege ganger i løpet av ett kalenderår.


Det å sette seg på venteliste hos en populær fastlege regnes ikke som et bytte, før du eventuelt får plass hos denne fastlegen. Du kan kun sette deg på venteliste hos en lege av gangen. Du kan velge en fastlege i en annen kommune enn den du bor i. Dersom du flytter ut av kommunen, så får du et ekstra bytte. Hvis du har foreldreansvar for barn under år, velger du også fastlege for barnet ditt. Næringsdrivende fastleges økonomiske vederlag, for det arbeid som honoreres etter forskrift om stønad til dekning av utgifter til undersøkelse og behandling hos lege, består av et tilskudd fra kommunen for hver person (per capita-tilskudd) på listen og de til enhver tid gjeldende satser for egenandel og refusjon fra.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Du vil nå kunne sette de samme personene på venteliste. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg