onsdag 14. oktober 2015

Spore pakke fra usa

Her kan du enkelt spore og se hvor dine pakker befinner seg. Finn svar på ofte stilte spørsmål. I tillegg egne tjenester for post, flyfrakt og containere. Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke.


Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-I sporingsnummer eller tracking nummer.

Les mer om sporingsnummere her. For full sporingsinformasjon for avtalekunder, gå til Kundeportalen. Venter du en pakke levert hjem? Det kan kalles mange ting, men track and trace er den faglige betegnelsen for det å kunne spore og følge en pakke fra avsender til mottaker.


Posten - tracking eller ”pakkesporing” som de kaller det på dansk, er det samme prinsipp. Navnene kan variere, men teknikken er identisk. Jeg venter en pakke fra USA.


Kunne spore den de tre første dagene, men nå har jeg ikke mottatt noen sporingsinformasjon på tre dager.

Har du installert noe nytt nylig? Prøv Gsam battery monitor hvis du vil se hva som trekker strøm. Takk for tipset, Skal prøve den. Har ikke installert noe nylig. Det er om natta at den bruker mye som skjedde plutselig for ei uke siden.


Over strøm blir til ca over natta. Hvordan kan jeg spore en pakke jeg bestilte fra ebay? Den er sendt fra New Jersey i USA. Fraktselskapet heter USPS First Class Mail International.


Pakkesporing gjør det mulig å spore pakker post brev flyfrakt container og mer. Den søker igjennom over 1forskjellige post-firmaer og mange ekspresstransportører som DHL, Fedex, UPS og TNT. Du kan spore sendinger som registrerte brev (rekommandert eller verdibrev), pakker og gods. Innenlands vil du kunne følge sendingen gjennom hele reisen, fra den er sendt til den har ankommet deg direkte eller nærmeste utleveringssted.


Ved leveranser samme dag eller forsendelser med bu kan du dessverre ikke benytte deg av sporing. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Det er kun tillatt å bruke dette sporingssystemet til å spore forsendelser som sendes via DHL av, for eller til deg.


Du kan ikke bruke sporingssystemet og informasjonen på noen annen måte uten at DHL skriftlig har samtykket i dette. Selskapet heter USPS, og det står for United States Postal Service.

Spore pakke fra ebay? Det er det offisielle postselskapet i USA , som Posten i Norge. For importforsendelse av pakker som haster mindre, fra USA , et rimeligere alternativ til.


Hvem er vi: Ønsker du å spore dine forsendelser fra Kina eller annen plass? Jeg har en pakke som ender på US på slutten. USA , da vil jeg ikke lenger kunne spore pakken.


Løsningen da er å sette inn NO på posten. Er det andre måter å spore pakken på? Jeg lurer på om det er mulig å spore en pakke i posten ved å oppgi navnet på den som sendte den eller mottagers navn?


Det er en som skal sende meg en pakke men den har ikke kommet enda. Han kommer på unskyldninger hele tiden når jeg spør om sporings nr. Sier han har mista det og sånt.


Det er slik at navnet ligger jo i systemet, det samme gjør postnummer og avsender og så videre, så det er mulig å spore det opp, sier Jørn Michalsen, informasjonssjef i Posten, til DinSide. TRACK er den kraftigste og mest komplette sporingsplattformen som finnes. Han legger imidlertid til at dette ikke er noe Posten går ut og reklamerer for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg